TAPETE
Mislim da jih boš zelo težko dobila, sem pa jih pred časom videl v A hali v BTCju LJ), v neki kletni trgovini.
Pa še namig: prebeli na belo z Jupolom, bo lažje popravljati čačkarije ko nadabudneža malo odrasteta 🙂
Sem imel priložnost videti kaki umetniki znajo biti – mali grafiterji so ! Od svojih sem že pozabil…
Tapete so že za luno :). Zdaj se stene pogipsajo, pobarvajo z različnimi barvami, naredi se tudi kakšen vzorec, v otroške sobe pa se na steno limajo stenske nalepke – medvedek poo, nodi, mojster miha, miki miška…
;-))))) tapete so zdaj spet “IN”, čeprav si človek tega res ne bi mislil, a ne? tudi sama sem bila presenečena, ko sem po vseh revijah za opremljanje našla kakšno steno oblečeno v vzorčaste tapete. pa še prav lepo izpade. zato me res zanima, če kdo ve, kje imajo kaj izbire, ker po Obijih ipd. jih nimajo.
me pa zanima tudi, kje se dobijo nalepke za otroške sobe?
lp
;-))))) tapete so zdaj spet “IN”, čeprav si človek tega res ne bi mislil, a ne? tudi sama sem bila presenečena, ko sem po vseh revijah za opremljanje našla kakšno steno oblečeno v vzorčaste tapete. pa še prav lepo izpade. zato me res zanima, če kdo ve, kje imajo kaj izbire, ker po Obijih ipd. jih nimajo.
me pa zanima tudi, kje se dobijo nalepke za otroške sobe?
lp še 1krat
Nalepke se kupijo tudi v Baby centru. Prilagam ti link: Klikni na slikico in pokazala se ti bo sobica z nalepkami.
>http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=372&ParentClassID=372
Da so tapete spet in, nisem vedel. Se ti opravičujem za dezinformacijo:)
Moj dobi pike ko jih vidi. Vidi pa jih največkrat na morju, in pol cel dopust najeda od tapet.;)
Živjo punce
jest sem najdla eno ful hudo slovensko spletno prodajalno http://www.kitsch-nitsch.com poglejte si oni so tudi opremili big brother hišo s tapetami.
Imajo tud ful otroških motivov in pošiljajo po pošti. Preizkušeno !
Zastopnik za tapete je Intercont iz Mengša, da se jih naročiti pri njih, prodajajo pa jih v Lesnini na Brdu, le da jih ni veliko videti v živo, imajo pa zato ogromno katalogov – Esprit, living walls,… tapet je ogromno , so totalno in a se jih polagalci izogibajo. Obstaja jih več vrst, od papirnatih, t.i. vlies tapete, pri katerih se lepilo nanese samo na steno in je baje simpl za polagat in tudi odstranjevat. Zelo in so tudi t.i. wall stickerji, prav tako v Lesnini ali v Butlersu, Kika v Celovcu tudi Mercator jih ima.
lp