tantra
mene pa zanima tantra,oz tantricni sex,kaj to je,kaksne energije so,se sproscajo,ali ima kdo s tem izkusnje.sem nekaj bral o tem,samo pravih odgovorov nisem dobil.deluje pri nas kaksna skupina?
hvala za odgovore!
mislim, da je za tantro malo nepravilen izraz sex oz. seks. Ne gre se namreč za samo spolno občevanje, temveč za ljubljenje(telesno). Sicer se ne spomnim, katera učiteljica tantre je to rekla(na discoveryju), ampak se mi zdi, da je to zelo lepo povedala. Preveč ljudi samo seksa in se ne ljubi in to naj bi bil en izmed temeljev tantre. Tantra ni samo akrobatiranje med spolnostjo, temveč nekaj več.
Kaj več žal ne znam povedat, bo moram kak ekspert priskočiti na pomoč 🙂
vsi tisti, ki vas resnično zanima kaj je tantra in kako jo uspešno vpeljati v svoje življenje me kontaktirajte na [email protected]
Tantra je vrhunska praksa joge. Mešanice sexa in tantre je isto, kot tae bo joga, power joga ali kakšna druga zahodna komercijalna pogruntavščina. Če želi kdo izvedeti več o sami tantri in Tantra Jogi, bom z veseljem povedal več, sexologija pa je drugo področje, ki spada v drug forum. Iz istega razloga tudi ne bom objavljal oglasov, kot je zgornji, ki je morda iskreno mišljen, morda pa tudi ne……..
Forum je zaprt za komentiranje.