Najdi forum

V nekaj postih sem opazila pogovor o tantri (tantričnem sexu). A lahko kdo kaj več pove o tem? Stvar me zelo zanima. Ali pa vsaj svetuje, kje bi se dalo o tem poučiti., kakšna knjiga, priročniki…
Hvala in LP.

Se mi zdi, da največ dobiš v knjigarni na Čopovi v Lj, tam je na oglasni deski tudi kaj o tečajih in delavnicah. Isto kot tantra pa je tudi tao… Samo, da je tao iz Kitajske, tantra pa iz Indije…

Hm, kaj pa če nisem iz LJ? Tako na kratko se ne da povedati, kaj več o tantričnem sexu?

Tantrični seks mora trajati najmanj ene par ur, brez orgazma… Na koncu, ko pa obema pride, pa srečata bogove…

lp

Aha, in to so posebni položaji? Kake posebne vaje?

Khm … a to res deluje … mislim, to da srečaš bogove … ali moraš bit še malo zadet zraven … :)))))

Lp, Bgv

Maš knjigo :

Osho – Tantra,duhovnost in sex

Tu maš dosti o tem :

http://www.gape.org

Očitno sva dve Piki, bom pa jaz pikapoka.

Strogo brez substanc! Gre samo za dvigovanje seksualne energije!

Pol bo pa treba sprobat … :)))) Se sliši zelo zelo zanimivo :)))))

Mimogrede … kaj si pa ti danes tako tih?

Lp, Bgv

Dolžnost kliče!

Eeeeee … jah!! Jaz mam hvalabogu danes mir :))))))))))) Pa drugič, ko bo manj gužve, boš več povedal :))

Lp, Bgv

Ja, ja…
Brez substanc sem mislil tudi brez alkota, še tobak ni priporočljiv. Tantra v svojem bistvu ni način seksa, ampak stil življenja…

Ehm … pol pa to niiiiii zame …. Saj recimo da alkotu bi se že odrekla … hm … al pa ne … Sam cigaretom … a ne … to pa ne … :))))))

Lp, Bgv

Oprosti, nisem vedela, da že kdo uporablja ta nik.

Sem rekel priporočljivo! Saj lahko iz tantre vzameš tisto, kar ti paše… Bo še zmeraj bolje kot nič… Veliko, veliko bolje….

hm.. pomojem bi lahka unga tipa iz ameriske pite vprasala 😉 se ne spomnem zdle kok mu je bilo ime…v glavnem un k je mel opravka s Stiflerjevo mamo 😉

:))))))))) Oooo … pol pa lahko probamo … :)))))

Lp, Bgv

Hja, to morš pa Mariota Benedetiča vprašat. 🙂 Aja, sm pozabu, de je že šou na kose na štacjonu… 😉

LP
Rok S.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close