tanko črevo
Pozdravljeni!
Prosim, če lahko pojasnite, kateri so možni vzroki za slabo delovanje tankega črevesja – samo tankega – ostalo je zgleda v redu, tudi ledvica in jetra, slaba so še žolč in vranica.
Najbolj me skrbi črevesje.
Zakisana sem malo, jem probiotike, bazični prašek.
Ali bi lahko bil vzrok dolgoletno pitje kave na prazni želodec i premalo tekočine?
Hvala!
S pitjem kave in premalo tekočine ste se predvsem dodatno zakisali. Zato je takšna navada v vsakem primeru slaba.
Vašega vprašanja o tankem črevesju pa ne razumem. Kakšni so simptomi? Kaj je narobe z vami?
LP
Slabo delovanje tankega črevesja mi je bilo diagnosticirano na prvem
bioresonančnem pregledu. Odgovor terapevta je bilo samo pitje probiotika.
Alergij ni, problem je še žolč in vranica.
Opažam tudi slabo absorbcijo, težko se zredim in moram veliko jesti, da ohranim težo, ki je malo premajhna, a ne drastično.
Upam, da imate vi kak predlog, kako to odpraviti.
Na forumu ni ničesar o tankem črevesju.
Hvala in lep pozdrav
Kot vedno, bom tudi tokrat predlagal, da se o rezultatih testiranja pogovorite z vašim terapevtom. Meni tudi ne bi bilo prav, če bi moji pacienti spraševali za mnenje po forumih. Pacient mora vprašati in terapevt mora znati odgovoriti.
Poleg tega zelo težko komentiram, kaj natanko je terapevt testiral. Lahko je tanko črevo šibko ali močno šibko, poleg tega obstajajo povezave med organi, kot ste že napisali.
Nizka telesna teža je velikokrat povezana s slabo absorbcijo hrane, kar je tudi povezano s tankim črevesjem. Nič ne pomaga super dobra in zdrava hrana, če je telo ne absorbira.
LP