Najdi forum

Tangice – otroci

Bili smo na morju. Na bazenu (ob morju) sem zagledala punčko staro dobrih 3 let in imela je kopalke (dvodelne)spodnji del – tangice, seveda. Reva mala si je kar naprej popravljala te tangice z rokami raztegovala, ker jo je očitno motilo, da ima “štrikec” v riti. Mama pa ji je v bližini kar naprej prigovarjala naj to neha in da se to ne dela, da ni lepo po riti šarit z rokami.

Za božjo voljo, kako lahko otrokom vsiljujejo tako zadevo, če je več kot očitno, da to ni za otroke. Moja hči dvodelne kopalke še dolgo ne bo imela kaj šele tangic (si jih tudi še ne želi)…

kakšne kopalke nosijo vaše hčere???

Naši otroci zaenkrat še skačejo naokoli v adamovem kostimu in se čisto nič ne obremenjujejo s kopalkami.

bedno – namesto da bi bili otroci nagci! meni se zdi trapasto, da sploh nosijo koplake, kaj šele da bi otroku pri treh letih dala gor dvodelne in to s tangicami. groza!

Naša 2,5 letnica je kar nagica

Tudi moja 3,5 letna hči je najraje nagec in tako mi je čisto prav. Da bi imela enodelne kopalke ali pa celo dvodelne, to pa ne. Tangice? Halo???

Tud naša je nagec, do plaže pa v hlačkah, da je vsaj rita zaščitena, ker smo naštimani na več obratov kakor jih zmoremo kontrolirat:)))

Naša sta oba nagca-tamala dveletna ritka in šestletnik. In oba zelo uživata v adamovem kostimčku.

polona

Halo? Zakaj pa ne? men je pa to čist OK.

Tebi je, kaj pa otroku????

Naša je še doma na travi naga, pa v stanovanju tudi, saj je tako pasje vroče.
Pozdrav EvaP

Kar čutim, kako so deklico motile.

Brrrrrrr

Pija

Naša 3,5 letnica ima samo spodnji del kopalkic, ker so vsekakor najbolj praktične.

O tangicah imam pa enako mnenje kot ti – potem je že bolje, da sploh nima kopalk.

Do plaže s hlačkami, če bi se zgodil kak padec zaradi zdrsa, ker smo šli po malem klančku, tam pa nagica. Pa kako je uživala. A ja, stara je 3.5 let.
z.

Oprostite, ampak mislim, da so tangice glede udobnosti čisto zgrešena stvar. Ne razumite me narobe, tudi jaz jih imam in jih občasno oblečem (pod določenimi oblačili je pač bolje, da se ti ne pozna navadnih spodnjih hlačk), moram pa priznati, da v njih ne uživam, vsaj na začetku, dokler se malo ne privadim in pozabim nanje. Zato si ne predstavljam, da bi bile otrokom udobne in prav smilijo se mi mali, ki imajo preveč “napredne” starše.

LP

Naša 4-letnica je na morju brez kopalk, na bazenu pa nosi samo spodnji del (hlačke in ne tanga)!!!

Moji dve sta brez. Pa čeprav ima ta prva že skoraj osem let. Na začetku jih še preneseta, ko pa prideta mokri iz vode, jih vržeta takoj dol.

Vam pa to povem da poznam starše ko dajo še sinu v petem razredu tangice za v šolo, da bo tak kot očka. Groza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni dovolj da ga moti, še sošolci ga zafrkavajo. Jaz ne vem kaj imajo določeni v glavah!?
lp

ka pa če se je sama tk odločla. na to pa ne boste pomislle

New Report

Close