Najdi forum

:))) saj nimam nič proti samo vedno kakšnega opazim, pa bel klobuček ima gor.

lp ajs

Ne eno ne drugo … on je preveč tradicionalen za take varjante … Malo preveč zavrt … prav kontra meni :))))

Lp, Bgv

No, tangic ne maram – prevec lezejo v rit (ne mi trdit, da se je treba navadit, ker je to najvecja muka, kar si jo lahko predstavljam). Kopalk pa tudi ne nosim, ker hodim raje na fkk, da sem lepo cela porjavela. Sicer pa se mi tangive-kopalke zdijo ena izmed najvecjih bedarij, kar so si jih izmislili… Gre samo za moske, ki radi kaj vidijo. Moje mnenje: ce punce ze nosite tangice na plazi zato, da bi imele lepo rjave riti, lahko tisti kos tkanine mirno izpustite (se tako ali tako za vse vidi) in greste raje na fkk. Tako, malo bolj kriticno, ampak moje mnenje pac.

Pa je on pripravljen se navaditi na goloto?

Hihi, res je, ja!

maš čist prav !
Popolnoma se strinjam s tabo !

Mogoče … ne vem … Ga bom poskusila letos pripraviti do tega, da bi vsaj poskusila it na nudo plažo … Sicer pa … meni mi je konec koncev vseeno … saj grem na plažo zato, da se malo sprostim in da malo zaplavam … za to pa je vseeno ali imam na sebi navadne kopalke, tangice ali pa nič …

Lp, Bgv

Mene pa ful moti, če se moram sončiti v kopalkah. Na najpomembnejši del telesa tudi mora sonček posijati. Pa vodica ga tudi mora božati…

Hm … sicer najpomembnejši del telesa je tudi zelo občutljiv … a se ne bojiš, da ga opeče? Vodica ga poboža pa tudi, če je varno skrit v kopalkah :)))

Lp, Bgv

Sonce ga ne opeče zato, ker ga ravno tako namažem. V kopalkah pa voda samo zmoči, boža pa ne!

:))))) Škoda, da nisem fantek … Takoj ko bi bila prilika bi sprobala, kako zgleda da ti voda boža korenjaka :))))

Lp, Bgv

Ne tangice nosim samo kot spodnje perilo…na morju imam pa bikinike…kaksne hude s trakci al pa kej:)))
Sicer pa moras imeti ful lepo rit za kopalke tangice… men je ful grdo ce ma zenska tangice in celuliticno rit….fuj fej..
no sej mogoce jih bom pa kdaj mela..k bom na kaksem zapuscenem otokcu:))

Ja no ko vidiš kakšno res debelo, celulitno, povešeno rit v tangicah…groza!

Samo malo … OK … ne rečem, da je lepo videt celulitno rit v tangicah … ampak če si ženska hoče osončit tudi rit in ima pač malo močnejšo postavo ali je polna celulita … kaj mora zato it na privat plažo. Pa saj na plažo se ne hodimo kazat kako smo lepe in sexy … vsaj jaz hodim na plažo zato, da se lepo osončim, sprostim in naplavam … In mi je prav vseeno če je zdraven mene Moby Dick v tangicah … oz. take ženske občudujem, da jih njihova postava prav nič ne moti in se počutijo v redu same s sabo … Jaz na žalost se ne … zato pa je pred poletjem vedno hujšanje in mazanje z raznimi algami, da gre še tisto malo celulita ki ga imam stran in podobne zadeve … Pa še vedno ponavadi si nisem všeč … :((((((

Lp, Bgv

na zapuščenem otoku bom (bi bil) jaz nag.

lp ajs

Stari nunci, luškano.

Jaz tud.
Udobje čez vse.

Kva je, hribuc?
Tebe ne zanima?

me me…sam ne vsaka rit ko ma tangice gor

ja, ja čez komot ga ni !!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close