Tangice
Mene pa zanima ali dekleta nosite kopalke tangice in kakšni so občutki ko vsi moški gledamo za vami.
Občutki so fantastični, zdajle še čisto ne dojamem se mi zdi kot da sem v transu, bo treba prespat in bom jutri kaj več povedal o tem.
lp ajs
Ne, ne nosim kopalk tangic. Pa tudi mi ni do tega, da bi pol folk bulil v mojo rit.
Kot je rekla Sinthija…Raje se vprašajmo kako je tipom ko po plaži prošeta simpatična punca z lepo ritko v tangicah :)))
Mene ponavadi zelo vzburi in se ulezem na trebuh.
Vroče, zelo vroče…
Ja pol pa velik na trebuhu ležiš…pazi da te preveč ne opeče :))) Kako bi blo pol šele na nudistični…uh..:)
Moja ritka je v tangicah samo pod oblačili in za mojega lubeka; tangice – kopalke, njp, se ne bi počutila ravno najboljše.
Lp, Pepelka
PS. Vem, da je vse to sexi za moški del občinstva, ampak nekaterim “ritkam” pa ne bi škodilo malo samokritičnosti.
Jaz hodim na nudistično in moram rečt da me tam pogled na nagice sploh ne vzburja. Veliko bolj so mi zapeljive ženske v kopalkah, npr tangicah..mmmm
“vsi moski gledamo za vami…”…ma ja…he he…mhm…heh
Jaz sem bolj sramežljiva in imam kar običajne kopalke. Sicer vedno nosim tangice (spodnje perilo), ampak v kopalkah te pa vsi gledajo…
Uh … toliko govora o tangicah … pa sem se kar zmislila na našo Tangico … Če se ne motim bi morala enkrat sedaj imeti malega sončeka … Starejši del foruma … a se je spomnite?
No … če pa še sproti odgovorim na vprašanje … Po eni strani me mika, da bi si letos kupila Tangice za kopalke … pa ne zato, da bi vzburjala moške, ampak zato, da ko se bom sončila, da mi ne bo treba spodvihovat spodnjega dela kopalk, da bom osončena tudi po riti (tako grdo mi je videt, ko imaš recimo poleti kakšne tanke bele hlače, skozi katere se vse vidi in seveda spodaj tangice in se tako lepo vidi tudi tisti bel flek od kopalk) … ampak ravno zaradi tistih poželjivih pogledov na plaži se ne morem odločiti … ni mi všeč da se stari nunci slinijo za mano, ko se slečem v kopalke …
Lp, Bgv
…za punce, ki jim je nerodno nositi tangice zaradi poželjivih pogledov:
Zgornji del svojih dvodelnih kopalk pustite kar doma. Verjamite mi, da potem na plaži nihče ne bo gledal vaših zadnjic :-))))
Zakaj pa ne greš na nudistično plažo. Verjela ali ne, tam ni nobenih starih volov, samo pravo plažo moraš poiskati.
Tja pa moj mišek noče it … Saj niti ne vem če bi mi pustil v tangicah okrog skakat … 🙂
Lp, Bgv
Tukaj se tudi jaz strinjam. :))))
tale je za ucbenik!:))
Hihi men se pa zdi, da na tipični nudistični plaži zmeri stoji en stari, ki ga ni u iber nič sram in razkazuje svoje premozenje in zre na morje kot star mornar. brez tega nudlplaže skoraj ni.
lp ajs
Haha, zakaj pa noče iti? A se boji, da ima premajhnega lulčka? Ali ga pa skrbi, da bo imel stalno trdega?
Ja, pa kaj pol, no! Če je vljuden, naj pa gleda!
Forum je zaprt za komentiranje.