tangice
Ej, punce (in fantje) kva pa menite o tangicah na moških? Jst osebno sem zanč na morju srečala enga tipa (okrog 50 let), ki je bil popolnoma brez postave, in je nosil črne tangice (kopalke)! še dva dni sem mela nočne more
Ogabno. Prej spominja na kakega striperja. skratka, meni tangice+tip= bljak
Hahahaha – moje sožalje!
Ne, ne in definitivno ne! Moška rit ni za v tangice!
Seveda so,tangice za moske zakaj pa ne!?Mislim….
Prav tako kot vi radi pogledate lepo zensko ritko v tangicah,me zenske rade vrzemo oko na kaksno lepo postavno mosko rito.:))))
Ampak moška rit v tangah ja ni postavna!?!? Men zgleda bolj …. khmmmmm
Pol je menda že bol če je tista rit, ki jo rada vidiš naga.
Pr puncah je to drgač – punce se že rodite s pridihom …. lepega, estetskega, zapeljivega …
1. Ceprav se dobijo take spodnje hlace, so nekaterim vsec tangice. Meni so veliko bolj usec tangice in tudi super se v njih pocutim. Pa tudi vec jih je na izbiro kot unih spodnjih hlac.
2. Seveda da je sexi tudi kaj drugega, samo kaj ce se vecina zensk pocuti sexi v tangicah.A ni glavno, da se dobro pocutimo?
3. Vecini moskih so vsec tangice, seveda se pa kot pri vseh stvareh najdejo tudi izjeme.
4. “- in zadnjič: jaz sem navajena, da tipi delajo neumnosti zame, ne jaz zanje (mi pač ni treba:))))”, hmmm:) Torej namigujes da nosimo tangice zaradi moskih, in da je to neumnost? Oziroma, da bi bil neumnost ce bi nosila tangice. Brez skrbi, v zivljenju nisem naredile nobene prav velike neumnosti za kaksnega tipa, ne bos verjela, tudi mi ni treba. Samo ce se zenskapocutg v tangicah dobro…super, a ne? Ne moras zdej pljuvat po stvareh, ki so res stvar okusa..( kot maca pri blondinkah)..
Ja,sej prav,da tebi moska rit ni vsec,ker….sej ves.!!!!
Raje meci okice na zensko,kjer lahko tudi poves kaj vec. .moske ritke pa prepusti nam zenskam.Oki?
P.S.no ja razen,ce bolj prisegas na moske,potem vzamem besede nazaj.
Brez zamere bye…
Pa ja ne bos rekla,da je tvoj ,ce oblece tangice striper.In da je ogaben????????
Vrtnica, moj tip ne nsi tangic in jih nebi nikoli oblekel. Bolj mi je sexi v boxarcah, še bolj, pa ko je nag… 🙂
Res je, Mojca!
Če že padamo na ritko, padamo nanjo, ne na hlače! (govorim seveda o lastnem mnenju)
In najbolj, ampak res najbolj nagravžno je, da si ženske navlačijo tangice na razvlečeno rit!!! Za tangice potrebuješ lepo, čvrsto in nešpehasto ritko. In punce… le vsaka deseta ima tako – tako mlajše kot starejše.
Isto kot bi si kak debeluhar privoščil sprehod v oprijeti majčki brez rokavov – bi se mu te punce smejale, ne? Ko pa si te oblečejo tangice na grde riti in prozorne hlače, da se tangice ja vidijo na 100 metrov, pa mislijo, da so sexy… Ha ha ha, tem se pa mi smejemo!!!
Tangice so čist v redu, posebej na moji pupi, ko si obleče črne oprijete hlače, tako da samo jaz vem, da jih ima, ko jo nežno pobožam po ritki.
LP
Zrelo razmišljanje.
Zakaj pa potem nisi kar brez tang oz. si umisliš novo modo z majhnim razporkom na hlačnem šivu na riti, recimo 5-10 cm povezano s trakci?
tangice gor,tangice dol……rad pogledam lepo žensko,še rajši če je zares urejena (ne našmirana) urejena….in čista……včasih se mi želodec obrne….našmirana,polita s kolonjsko vodo,da “diši” na kilometer vse na okrog,ko se ti približa začutiš kombinacijo zastaranega švica in kolonjske vode,bog ne daj da se ti skloni pred teboj in zazijajo še temne tangice skozi bele tanke poletne hlače…ko otrese z glavo,pa se začuti še vonj pražene čebule od prejšnjega dne……..groza……
Bravo joze!!
Res ni vazno ce so tangice ali ne.Veliko je zensk, ki jim tangice sploh ne pasejo pa vseeno vztrajajo.Ne vem zakaj.
jaz vem samo to,da bi pri svojem tipu FUL rada vidla ksne tangice:)
Sorry Tyra, sej nisem hotla po nikomer pljuvat. Se opravičujem, če je tako izpadlo. Kateri paše nosit tangice, kar veselo, jaz sem samo napisala, kaj meni ni všeč pri tem (v tistem prvem pisanju). Meni je pač grdo, da se hlačke, pa naj bodo takšne ali drugačne, vidjo skozi obleko.
Pri tem sem hotela povedat tudi to, da nekatere ženske pač tangic ne maramo in z mojega stališča, bi bila neumnost (zame), če bi se silila z njimi. Po drugi strani, pa se mi zdi full hecno, da se zdaj poudarja tangice, in so samo tangice sexi, ko pa je toliko krasnega (in sexi perila) na trgu. Se mi zdi, da tukaj prisotni mislijo, da če ne nosiš tangic, da nosiš pumparce do kolen in korzet in si sploh zaplankan do konca.
Poleg tega sem danes v službi izvedla anketo na to temo, in zanimivo, tipčki pod trideset so nad tangicami (večinoma) navdušeni, starejšim pa niso nič posebnega ali pa jim celo niso všeč. Torej, odvisno kdo je tvoja (ne mislim osebno tvoja, Tyra, ampak splošno) ciljna publika.
Brez zamere, ve kar uživajte, če se dobro počutite. Sicer pa itak ni videti, da bi se zaradi nekaj nas drežnačev, ki si drznemo povedati svoje mnenje, pustile motiti.
Hvala za podporo. :)))
A ma kera tangice od skinnya? zdej sem vidla ene take oranžne-k majo tak karirast vzorec (na blagu)? kako se nosijo?
Mojca, jaz sem tudi s tabo. Čeprav jih včasih jaz oblečem zvečer. In moram reč, da povečanega poželenja ali pa kaj takega nisem opazila. Pri nas res obilo drugačnega spodnjega perila, ki bolj vzburka dobišljijo.
Pravzaprav o korezut: mislim, da bolj erotično in bolj vzburka domišljijo, če si oblečena v korzet, čipkast, črne barve, kot pa v tangice. Tudi tukaj velja prikrito, odkrito. Sicer pa kot komu paše, a ne?!LP
Forum je zaprt za komentiranje.