Najdi forum

mene pa zanima
-kaksen je vas pomen tangic in zakaj jih sploh nosite? ( velja za moske in zenske)
-kaj pa tangice kot kopalke?
-v glavnem vse kar je v zvezi s tem:)
-pozitivno, negativno, da, ne….kar hocete:))

lp, tiny

Nosim jih predvsem pod oprijetimi hlačami, ker je lepši estetski videz, kot pa ko se izpod oprijetih hlač vidijo robovi spodnjic. Sama kopalk-tangic ne nosim, ker se mi zdi malce preveč drzno – mojo ritko v celoti lahko vidi le partner zakaj bi jo razkazovala vsem. Nimam pa nič proti ostalim, ki skačejo po bazenih s tangicami. Res pa je da mora biti za tangice lepo oblikovana ritka brez celulita. No tega pa nas ima tako 80% mladih žensk. Ene bolj druge manj.

Moram reči, da se zelo dobro počutim v tangicah. Nosim jih praktično vsak dan, razen v zelo mrzlin zimskih dneh. Tudi za na plažo so o.k., vendar jih tudi, tako kot Meli, raje ne oblečem, ker vsi “bulijo” vate, kar zna biti zelo neprijetno.

Jaz jih oblecem tudi na kaksni samotni plazi. Ker pa nekoc nisem imela drugega s seboj, sem jih oblekla tudi na bolj obljudeni. Veliko je bilo buljenja, dva 8-10 letna mulca pa sta na ves glas razglasala: Mama, mama, vidi, gacice u guzici! Mislila sem, da bom umrla od smeha…

Meli je pisal/pisala:
>
> Nosim jih predvsem pod oprijetimi hlačami, ker je lepši
> estetski videz, kot pa ko se izpod oprijetih hlač vidijo
> robovi spodnjic. Sama kopalk-tangic ne nosim, ker se mi zdi
> malce preveč drzno – mojo ritko v celoti lahko vidi le
> partner zakaj bi jo razkazovala vsem. Nimam pa nič proti
> ostalim, ki skačejo po bazenih s tangicami. Res pa je da mora
> biti za tangice lepo oblikovana ritka brez celulita. No tega
> pa nas ima tako 80% mladih žensk. Ene bolj druge manj.

Prvo naj povem, da mene ženske, katere nosijo tangice, nič ne motijo, glede moških pa…… raje ne govorim.

Me pa zanima, kaj ste nosile pred leti, ko še tangice niso bile “v modi”?
Takrat so se robovi spodnjic videli, a ni tko? Ampak takrat to ni nobenega motilo. Mislim pa, da obstajajo tudi spodnjice, katere nimajo elastike na robovih in se tako le ti ne vidijo. Pa še to: tudi pri tangicah se vidi rob, vendar je le ta nekoliko višje, sploh pa v oprijetih hlačah, je res?
Zato ne govorit o estetskem videzu. Nekatere se pač bolje počutijo v njih kot druge. Zato ni lepo, da se nekatere govorijo: “Kako lahko oblečejo take ‘gate’, da se jim rob vid…. Jst to ne bi mogla!” Take naj odgovorijo na zgornje vprašanje.

LP

ne me narobe razumeti. meni osebno je na sebi lepše, da imam pod oprijetimi hlačami tangice. Robovi vsakih spodnjic pa se vidijo samo izpod belih hlač. Tudi sama pa več kot tangice ostale spodnjice

sorry ‘radoveden’ sam jes se bl z meli strinjam, k je res razlika ce zenska nos tangica al pa navadne spodnjice – je velik leps ce nos tangice! glede roba pa – a je bol da se cist mau vid robu k pa da ji gre rob po sredin ‘riti’ ?

Sama se u tangicah velik bols pocutm…Bols zgleda, pocutm se tut bolj sexi…Navdnih hlack skoraj ne nosim, posebno ne pod oprijetimi in svetlimi hlacami. Vendar pa nimam nic proti ce jih nosijo druge….vsakemu je neki vsec, drugo ne… Ker sem vecinoma casa na morju v kempu, kjer se ze vsi poznamo tangic na plazi ne nosim…

tut boxarce se po oprijetimi hlackami zelo malo vidijo,
sicer so mi tangice v redu, rada jih nosim, ker se v nijh dobro pocutim
pod krilo imam vedno normalne hlacke prav tako na plazi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close