Najdi forum

tangice……

Kakšno spodne perilo vam je najbolj všeč pri nasprotnem spolu?So vsi tipi tako nori na tangice?Kaj pa pupe-kako gledate na moškega v tangicah…

hmmmm…..moški v tangicah no ja…..bolj prijetno mi ga je pogledat v boksercah. Sama pa velikokrat oblećem tangice pod kakšne oprijete hlače, največkrat poleti. Pa ne zato, da bi me moški zijali v ritko, ampak zato ker je lepšiizgled, kot pa da se izpod hlač vidijo robovi sp. hlačk. Nisem pa naletela na moškega, ki bi prisegal na tangice. Mogoče pa kdaj bom……….

LP

Meni so pri njemu najbolj všeč oprijete boxerke (sem to sploh prav napisala?), full dobre hlačke za moške, res! Moški v tangicah mi sploh ni všeč. Je pa moj nor na moje tangice, ha, sicer imam res pestro izbiro perila raznih modelov, barv in vrst (če je pa meni sami to vse tako všeč!).

Itak da tangice rulz. Lepo pa je še za videt, če je zraven tak lep zgornji del, ki gre zraven :)) pa še mogoče kakšne nadkolenke. Osebno me najbolj zapali, če se kakšni dobri pupi malo vidi “galeb” nad hlačami :)))

lp, Allure

Galeb? Ma kaj je pa spet to?
Men so ravno tako moške boksarke kul. Moj se je sicer, ko sem mu jaz ta prve kupila, pritoževal, da mu “uhaja ven”, ampak ko je ugotovil, da so meni tako všeč jih sedaj nosi kar pogosto.
Na meni pa najraje vidi tangice, po možnosti čipkaste vseh barv. Tudi sama najraje nosim tangice pod oprijete hlače ali pa tudi boksarke.

allure je z galebom mislil, da se punci vidijo tangice malo ven iz recimo kavbojk. Pol pa zgleda kot galeb z razprtimi krili :-). Mljask.

Drugace pa… tud men so tangice na zenskah zakon. Tipa v tangicah pa se nisem vidu – in ne verjamem da bi ga rad. Za tipe pa boskerce rulz. Oprijete ali pa navadne.

LP
w.e.b.

Hvala na razlagi!

Tud js obožujem tangice na lepi ženski ritki. Sam jih pa ne bi oblekel.

EEE točno tako wild eyed boy! Drugače je pa bil en cel članek na zvpl.com posvečen tej temi, tako da je ta izraz zrastel na njihovem zelniku 😉

Allure

Jest bi umrla od smeha, če bi se mi tip namalal v tangicah!

jst pa obozujem nositi tangice in si skoraj ne kupim drugih spodnjih hlack vec. skinijeve so ta boljse. Na punci mi pa tangice niso prevec vsec.

ma, hecam se! Valjda ni res! Isti sem kot vsi moski.
tangice + zenska ritka = zakon
tangice + moska guza = obup ali pa cipenddelsi al pa bodi bilderji

Sam je pa res, da mi cipkaste tange sploh niso fajn, navadne pa zakon
Sprasujem pa folk nekaj drugega. Ali so vam tangice vsec (fantje) samo zato ker so tako lepo skite in jih je tako lepo zagledati skrite pod hlacami,kako dovoljujejo ritnicam da skacejo po svoje, (punce) zato ker se tako fajn nosijo in anredijo lepso postavo.
Kaj pa ce jih razkrijemo, da postanejo “javne”, vidne vsem in vsakomur….
… torej tangice kot kopalke…..kako se vam pa potem to zdi?
Perverzno?
Nezanimivo?
Prevec direktno?
ali
Cool!
Se boljse!
To_mi_deli_bejba!!!!

ps.: moje mnenje o te m bom razkril, takoj po oglasih 🙂

Tangice, kot kopalke, zame: ne, tudi sicer kot kopalke ne, mogoče res preveč direktno. Pa folk je premalo samokritičen, kaj vse ne nosi tangic po plažah!! Te mine past učke :-((.

Tako kakšno punco videt v tangicah na javnih mestih ni slabo, naj ima veselje pokazat lepo oblikovano telo. Sam je pri nas preveč “faušije”, da bi me druge to pohvalile (ponavadi si mislimoali rečemo: koza, poglej jo kako se razkazuje) ali kaj podabnega. Jaz moje ritke nočem razakozvat okrog, zato na kopališčih ne laufam okrog s tangicami, redno pa jih nosim tko vsak dan.

Naj izdam moje mnenje o tem. Tangice so nekaj najbolj eroticno prijetnega, kar lahko zenska ponudi moskim ocem, AMPAK po mojem menju more biti to : ali opd hlacami tako da s pogledom na skakajoce ritnice pod oprijetimi hlacami moski zavijamo z ocmi, ali pa mora biti ponudeno samo izbrancu. Tisti, ki ima pravico in cast te hlace sleci…
…that’s the way I think….

Tangice so res zakon!!!
Ali se motim?

p.s. pri zenskah mislim…pri moskem se mi zdi to “pedersko”!!!

Mislim, da si se s tvojim razkritim odgovorom kar strinjam!!!
Tangice tistemu, ki jih obdelije!!!:)

kdaj je najbls zacet nosit tangice ???

punce sam glejte film Magic Mike in pol povejte če so vam dore tangice na tipu

Zjutraj.

SAM SEM ZAPRISEŽEN K TEMU DA PUNCE NE NOSIJO NIČ NE TANGIC,NE GAT NE BOKSERIC TAKO SO VEDNO PRIPRAVLJENE ZA AKCIJO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close