Najdi forum

Mene pa zanima vaše mnenje o tangicah? Fantje, a se vam zdijo punce s tangicami sexy? Punce,a jih nosite za vsak dan ali le za posebne prilike?A so vam udobne? Pa fantje, jih nosite?

Tangice so zakon!!! Samo vseeno ne vem zakaj jih zenske nosite? Ali je to res zgolj zato, da se crte spodnjega perila ne vidijo na hlacah ali je to zaradi tega ker vas to “rajca”? Ce je zaradi crt pol vseeno ne vem, saj se crte ravno tako vidijo le da so malo visje… Po mojem je to, ker vas to vzburja oz., da vzburjate nas, ki lahko pol samo gledamo…:)) Sedaj je to ze tako “v modi”, da se mi zdi, da je zenska, ki se ji vidi, da nima oblecenih tangic, prav “zaostala”… A je to res?

Vcasih si moral umaknit hlacke, da si videl ta zadnjo, sedaj pa moras umaknit tazadnjo, da vidis hlacke…:))) NORO!!

Tangice-nora zadeva, posebej seksi stvar, ki je dobrodošla za naše oči in s tem
dvigovanja……..morale.Še posebej je noro, ko se le-te vidijo izpod hlač, ko punca
naredi priklon in pogledajo na vrhu pasu.In pa seveda v poletnih dneh, ko se vidijo skozi prozorne bele hlače ali krilo.
Sam pa jih ne nosim, saj je po trditvah žensk oz.moje drage najboljše za pogledat
moškega je v oprijetih boksercah ali pa brez.
Še najbolj je, ko jih z zobmi vlečeš dol s pasu in počasi napreduješ po stegnih, zelo dobra varianta je pa tudi da jih pustiš kar gor in jih samo narahlo odmakneš.

Tangice zakon to sploh ni vprašanje. Čeprav znajo bit tud kratke oprijete boksarke zakon!

men se zdi da ženska ni ženska če ne nosi tangic…

KAJ PA JE, ČE NI ŽENSKA? A se sploh zavedaš, kako debilna je tvoja ugotovitev?

Verjetno je s tem hoto povedat da se mu ne zdi sexy ne izžareva tiste ženske erotične seksualne energije. Kaj pravis, se motim?

Mogoče, ampak v vsakem primeru nima pojma. Nekatere ženske izžarevajo zelo močno seksualno energijo in so privlačne, ne glede na to, kako so oblečene. Nekatere pa pač potrebujejo dodatke. Bi pa rekla, da na zelo neprivlačni riti tudi najbolj seksi tangice izgubijo svoj čar. Ali pa tudi ne; če ima nekdo rad to rit, mu je najbrž privlačna z ali brez. Ma ne vem, kdo bo razumel moške.

Nenenene tangice pašejo samo na lepe ritke oz. tud povprečne kar se tiče postave. To kar sem pa letos vido na kopalušču je blo pa pod vsako kritiko, celo kopališče je gledalo. En tip (cca. 120kg) je priso s svojo celulitis punco (cca.130kg) in oba sta bla brez hlač, ona je mela majčko gor. Ampak pod to majčko ni blo kopalk ampak TANGICE, ki so ji prav nagravžno lezle v r**. Tak da v takem primeru se jih je bolše izogibat.

a to pomen, da za vas tipe zenska sploh ne pride v postev, ce ne nosi tangic? ja ce je tko, pol pa bad…

Menimo se kaj je bol sexy za nas moške. Pozimi ženski ne vidim lih pod hlace pa puhovko sicer pa 90% žensk po mojem okusu sn ziher da nosi tangice tak da ni frke :>> Če ne pa tud ni tragedije.

Ej jaz sem dedc in ne nosim tangic. Drugace pa ni boljsega kot oprijete hlače (po možnosti bele) spodaj pa tangice. Kar poskusi

Veš blue, se tudi jaz sprašujem, ali sem res edini tip, ki so mi ravno tako kot tangice, če ne še bolj všeč tudi bolj klasični kroji spodnjega perila. In tudi črte, ki se vidijo znajo biti po mojem menju prav zapeljive (odvisno od kroja spodnjega perila in tudi hlač).

Kar se mene tiče, nosim tangice zato, da pol ko si dam gor ene oprijete hlače moja ritka izgleda lepš, da ni videt unih črt. Ko sem si jih prvič oblekla so mi šle full na živce, ampak zdej ne morem brez njih. Kar se pa tiče tega, da so sexy, pa se strinjam ja, moj tip totalno ponori če sem v tangicah. No če pomislim, ponori če sem v čemerkoli 🙂 he he he, lucky me!

Zakon, bolše kombinacije nisi mogo najt:) Al pa oprijete črne hlače pa bordo rdeče tangice.

Kolk mal tipi rabte, da se zrajcate…mi je kar mal žal za vas..
Najbolj bedna kombinacija, kar se tangic tiče, je zame naslednja: bele hlače, pod njimi pa temne tangice. In sploh, punce drage, kaj vas je kar naenkrat obsedlo? Jaz sem prve pare tangic kupila že 10 let nazaj. In tipi, a se nič ne naveličate, da ima prav vsaka češplja, ki jo vidite, tangice? A ni to mal dolgočasno?
Jaz bi rekla, da so tiste punce, ki bodo celo zimo nosile tangice, milo rečeno trape. Ker jih bo zelo zelo zeblo v rit, pa še rodila si lahko prehladijo, pa tko naprej. Ampak, vse da zrajcamo tipe, a je tko. Ničemur več se ne čudim…

No zdajle v jesenski pustinji, ko ne vem kakih prozornih oblačil nobeden ne nosi, se mi zdi, si tudi s tangicami prav hudo nobeden ne more pomagat. Ampak poleti, ko se nosijo nežnejša oblačila, je pa vse drugo. Jaz jih prav rada oblečem, ko je toplo, zdajle me pa zebe brrrrrrrrrr že samo ob misli na kaj takega (vsaj za ven iti!!). Pa tudi sem malo bolj občutljiva, ker sem zaradi podobnih fintic v preteklosti že imela zelo hude zdravstvene težave in prebila kar lep čas v bolnici zaradi vnetja. Tako, da popki zunaj pa tangice itd., rade čez čas končajo prav nič slavno v bolniški postelji.
Moške tangice: bog pomagaj, so pa le boxarice na kaki sexy ritki za
oči spočit :-))

hmmm zamislite si, da ste na šoli pri pouku in da pride učitelj z belimi hlačami v razred. To ni nič čudnega bote rekli, ampak ta tip je imeu odspodi črne tangice!!
V glaunem vsi smo meli en trdn nočne more =)
pa še to: ded nosi pajkice =))))
Kaj menite o pajkicah ce se ze menimo?

Verjetno ni videl tistega primerka v Delu par tednov nazaj.

Ej punca tangice hudo pristajajo dekletom!!!!!!!! Pr moških mi gre pa na bruhanje!!
Jz prisegam na boksarce!!

Doša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close