Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Tamponi za kopanje – Senta

Tamponi za kopanje – Senta

Prijateljica mi je povedala, da obstajajo tamponi, ki ščitijo nožnico ali nekaj podobnega pred vdorom bakterij med kopanjem v bazenih.
So učinkoviti? Ste jih ve že uporabljale? Sem jih iskala v lekarni pa jih nimajo, v DM v našem kraju pa tudi ne. Kje si bi jih še lahko kupila?

Zivjo!

Jaz sem jih nasla samo v Mullerju v Ljubljani. V DM jih ne drzijo vec, v lekarni v Gorici pa se niso slisali zanje.
Uporaba je enostavna. Koliko je ucinkovita pa ne vem, saj je tezko presodit.

LP, Tejko

V mercatorju jih imajo! Nisem jih še uporabila, sem pa slišala, da so vredu.

LP.

V katerem Mercatorju?
Nazadnje ko sem v Gorici v hipermarketu vprasala, so mi odgovorili, da teh za zascito za plavanje ne drzijo.

V Ljubljani in Domžalah.

Pušenjak pravi da so brezveze.

Jaz sem jih kupila v Sparu (navadnem), a jih še nisem preizkusila.

Se strinjam. Iz prakse. Meni se je cel tampon vseeno napojil z vodo in je bil blazno beden občutek.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Jaz sem kupila tampone za kopanje Senta Protect v DM v MB (4 tamponi – cca. 500 sit).
Moja izkušnja: že ko sem jih vstavljala, je bil ful čuden občutek – beri NEPRIJETEN. Pa potem jih je skoraj nemogoče potisniti tako daleč v nožnico, da jih ne bi več čutil. Med kopanjem sem ga ves čas čutila in to konkretno… Strašno neprijetno…
Potem pa nastane problem, ko moraš na WC… Jaz sem ga ven vzela, ker si ne znam predstavljat, da bi se kar p…., potem pa je bla muka za nazaj notri dat. Skratka, izgubila sem živce in vse skupaj vrgla v koš ter se vrnila v bazen brez tampona.
Posledice: jih ni. Spolovilo me ni nič srbelo, tudi ni bilo nobene okužbe ali česa podobnega…

P.s: Je pa res, da tamponi niso nič premočili (so pregnirani z nekim oljem).

Moje mnenje: Jaz jih ne nameravam več uporabljat…

New Report

Close