Talna centralna
Imam talni centralno v dnevni ,kuhinji,jedilnici (vse je v enem prostoru).Kateri poden naj položim? Najboljša je keramika,toda to me odbija,za parket pa pravijo da se naredijo razpoke oz.ga “dvigne”.Kaj pa laminat? Imate kaj izkušenj o tem? Prosim,svetujte,povejte svoje mnenje,kajti vsak mi svetuje drugače. Več ljudi več ve.
Poišči štajerles trade
http://www.stajerles-trade.si/
mam isti problem,
zaenkrat se odločam med parketom (baje javor in bukev nista najbolj primerna – pravi švabi na netu), in linolejem, ki je tudi naravni material.
Cena parketov: 8-20 kSIT/m2,
cena linolejev: 5-10 kSIT/m2
Ploščice so problem v prehodnem odbobju, ko se ne ogreva več, tla morajo biti pa prijetna za hodit (ne preveč hladna).
Laminat je podobna štorija kot ploščice, hladen, če ni ogrevan, pa še odmeva, oz. se preveč sliši, ko drsaš po površini
lp
Čao.Pri nas imamo že deset let talno gretje po vseh prostorih,imamo položene keramične ploščice-glede čiščenja je to čudovito,pozimi so tla topla-ravno prav.Mi imamo same dobre izkušnje.Imamo 5 otrok,kakšen bi bil parket po parih letih,ko pa hiša ni za razkazovanje ampak za življenje.Če bomo kdaj menjali se bom še enkrat odločila za keramiko,samo drugo barvo!!