Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Talcid

Talcid

Pozdravljeni!

No,nazadnje sme Vas morila,da sina boli trebušček in kaj bi bilo.Smo šli na pediatrično in je tam dobil tablete Talcid in odkar jih jemlje ne govori več da ga boli trebušček.Sedaj me pa zanima kako naprej,ker očitno mu tablete pomagajo.A bo potrebna kakšna previdnost glede prehrane ali kako?
Hvala

Pozdravljeni, Mi4,
verjetno ste dobili tudi navodila za naprej. Talcid (naš odrasli Rupurut) zmanjšuje kislost želodčne vsebine (jo nevtralizira), zato seveda kmalu pomaga. Verjetno bo treba poiskati vzrok gastritisa (vnetja želodčne sluznice).

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

ne,žal za vnprej ni nič povedala kako in kaj,zato sem se tudi obrnila na vas,da vsaj vemo kaj nas čaka

No, so pa res hecni. Talcid dajajte kakšen mesec, nato pa ga ukinite. Če bo v redu, super. Če pa bi se bolečine ponovile, bi bilo potrebno razjasniti vzrok.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

No,dobili smo 2 škatli Talcida.Ko pojemo vse so nam rekli,da moramo samo poklicat,če pomaga ali ne.

Imam še eno vprašanje: a je to lahko dedno? tale gastritis,ker ima tudi partner težave že od nekdaj

Hvala za Vaš čas in prijaznost

No, potem pa imate navodila!
Obstaja tudi dedna nagnjenost.

New Report

Close