Najdi forum

Je žalostno, da tako razmišljajo že skoraj upokojenci. Še bolj bedno, da jim očitno ratuje.

Kaj je tu mišljeno? Kaj je žalostno? Kakšni upokojenci?

ja poznam prav veliko bednih mladih ljudi, ki ne vedo kaj bi od življenja radi. Meni je prav žal, da ne morem pri 50-tih v penzijo, da bi z vso energijo, ki jo premorem uresničila še marsikatero željo iz družine hobijev, kot je to dano moji tašči. Pa še kaj imam pokazati iz prehojenih 50. Ja bedni, sem prepračana, da jih ti nimaš toliko. Kar pa manjka mladim in žal tudi mnogim tistim po 30. Spoštovanje starejših, ker oni so bog in batina tega sveta, oni bodo obrnili svet na bolje (upam, da dočakam), mi smo zaplankani, ker delamo za kapitaliste, oni pa raje doma poležavajo, večni študentje in stegujejo roke proti “tastarim” za kakšnih 10 eurov. To je sprememba sveta na bolje, svet brez vrednot. Ne zdaj vzeti to kot blatenje vseh mladih, pogrel me je k pisanju tale bedni modrijan.
Na koncu- ja pa še uspeva nam “skoraj upokojencem”, ko bom šla v penzijo bom imela pa 38 let delovne dobe, v socializmu in demokratičnem kapitalizmu.

ne razumem sploh tega pisanja … pa naj se imajo ljudje radi. jaz sem na istem, ali ima en 50letnik dvajsetletnico ali pa svojo sošolko. kaj me briga. in namesto, da bi ljudje posvečali več časa sebi in delali na sebi, se obremenjujete z drugimi ali pašejo v vaš kalup razmišljanja.

sicer ima/imamo pa vsak tisto, kar si zbere/mo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moj oče je od mene starejši 25 let.

vsi očetje so 20-30 let starejši-torej tvoj ni nobena popsebnost, hhihihiiih….;-)

Bilo včasih. In zdaj. Ne bo dolgo tako. Naslednja generacija bo imela veliko očkov, ki bodo starejši 45 let. Ko bodo večni samci ugotovili, da je mogoče že čas.

Meni ne sede to.

Mlajše je treba iskat, ne stare dede.

Včeraj sem govorila z mlajšim, ki ima 15 let starejšo. Je rekel, da bi mu prišlo prav malo spremembe.:-)

Živjo. Js sem stara 20 (kmalu 21) in sem v razmerju z 53 letnikom ze skoraj 2 leti. Skupaj hodiva v sluzbo sva v istem podrocju. Malo vec ko leto dni ziviva skupaj. Je bilo ful tezko ker je on moj twin flame in je bilo treba premagat vse izzive in soocanje samim s seboj. Je bilo obdobje locenosti ki je bilo vedno tezje ker nisem znala opisat kako mocno ti realno ljubis cloveka… nisi nenormalno navezan… si navezan ker je tako globoko in se zdaj ne znam tega opisat. Otrok ne nacrtujeva sploh si jih ne zeliva ne on ne js. Iskreno njemu bi na pogled dala ziher 45 let. Ni videt ze cez 50. Rada se imava, ker je v locitveni fazi vsak predelal svoje strahove in rane. In glej zdaj sva srecen par in se vedno seksava kar pogosto hehe. Ne bi morala biti bolj hvalezna kot sem. Ja so bile tezave z egom ampak sva pregurala. Res ne bi morala imeti v zivljenju tako ljubecega in zame popolnega moskega ne glede da razliko.

Tako da ne govoriti kako so taksne zveze nemogoce.. obstajajo izjeme. Midva sva twin flame povezana ze v prejsnjih zivljenjih in se v naslednjih bova. Tukaj pa je najbolj tipicno visoka starostna razlika, razlicna vera, fizicna razdalja v drzavah pac ja. Eni ljudje pa so na svetu da samo finfajo in pametujejo. Zato sva se odlocila da z mojimi starsi ne biva imela stikov samo zato ker sta mi vedno govorila da to ne bo uspelo, on nic ne cuti do tebe, bog ne daj da kdaj izve da ti je vsec… itd. Me razume pri tem in spostuje mojo odlocitev je rekel da mu ne bi bil problem se pogovarjat z mojimi starsi. No iskreno on je netipicen 50 letnik. Nikoli ni bil porocen in otrok tudi nima od prej. In ne vidim samo denarnice. Samo bog daj da imam njega mi je dovolj. Sem hvalezna za to izkusnjo. 🙂

Kaj naj povem?

Odgovor na objavo uporabnika
bacardi, 26.05.2008 ob 21:08

Zakaj je ne bi zaprosil? Menda ne bo čakal na mlajšo in lepšo?

He,he, ta je dobra izjava…

New Report

Close