Najdi forum

Zopet prebiram te NAŠE forume, skačem iz ene teme na drugo….kar dolgo me ni bilo tu in zato poskušam malo nadoknaditi vse skupaj….trenutno se počutim kot v sedmih nebesih….srečna.
A zakaj srečna? Zaradi štručke, ki zdaj mirno spi v sobici. Ja, prišel je ta tako dolgo čakan trenutek, ko sem pred tremi tedni prvič postala mamica. Še zdaj, ko to pišem mi pridejo solze v oči…še vedno se ni poleglo navdušenje nad tem dogodkom…pozabljene so vse tiste male težavice v nosečnosti, pozabljen je sam porod, vse bolečine….en sam pogled na to prečudovito bitje zbriše vse te malo manj lepe stvari. Nikoli ne bom pozabila tistega prvega stika z mojo Marušo takoj po porodu, nikoli se ne bo izbrisal tisti trenutek, ko sem mojega dragega ob svoji porodni postelji gledala z najino malo punčko v rokah. Vse to naju je še bolj povezalo. Ne vem če se mu bom lahko kdaj dovolj zahvalila za vso pomoč, ko mi je v tistih mučnih urah nemogočih popadkov stal ob strani…. Ja, sedaj je najina punčka že pravi korenjak, že tudi več časa budna, čeprav pravzaprav še skoraj samo spi.
Ko takole nakladam o mojih občutkih, si ne morem kaj, da ne pomislim nazaj. Niti ne tako dolgo, ko sem bila še čisto na tleh, zapuščena od vseh. Vsak, ki je kadarkoli ostal čisto SAM v življenju, se moral postaviti praktično čez noč na svoje lastne noge, se prebijati skozi vse muke, ki nam jih pod noge meče življenje, me bo razumel….Čisto sama, obupana nad vsem….
In danes? Imam ob sebi čudovitega fanta (mimogrede, našla sem ga čisto slučajno s klepetom za računalnikom) , to najino zlato bitjece, ki nama pomeni vse na svetu, urejeno življenje…Zdaj razumem tisti notranji glas izpred dveh let nazaj, ki mi je pravil, naj vztrajam….takrat nisem videla smisla, ampak danes vem, da se je splačalo….Lahko rečem, da sem SREČNA. To pa je v bistvu pogoj za vse ostalo….Rada bi še samo nekaj spustila iz mojih misli…..DENIS, ljubim te….ne vem če boš kdaj našel tele vrstice, pa mi je tudi vseeno….jaz sem se morala izpovedati….
Lep dan še naprej vsem, ki so vztrajali skozi moje “izlive”…. verjemite v srečo, pa čeprav se v določenem trenutku zdi, da gre vedno mimo vas….splača se vztrajati….

Čestitam!
Sama imam dve sončici in povem ti, da boš s svojo štručko preživljala prelepe trenutke.Vse prepreke pa boste z ljubeznijo premagali.

Bojana – iz vsega srca vama obema čestitam. Tebi in tvojemu dragemu. Naj vama Maruša lepo zraste in prinese obilo veselja in sreče v vajin dom. Ni ga lepšega, kot novo življenje v družini!

Bojana, hvala za to, tako lepo poštico.

Tri dni me ni bilo na netu, danes prebiram zamujeno, večinoma bolj žalostne stvari, otožnost in depresija, trudi se vsakemu kaj lepega napisat, odgovorit, vzpodbujat, pa sem že prav izčrpan od vsega.

To kar si napisala, je prava milina.
Spomnem se svojih dveh korenjakov, spomnem se, da sta bila to najlepša dneva v mojem življenju. Prav en nov smisel je dobilo. Prvič je pa sploh prvič.
Takoj po rojstvu, ko so mamico še pedenali zdravniki in sestre, sem imel čast drat najinega miškota v rokah.
Sploh nisem vedel kako naj ga primem, tako sem bil trd od groze, da mi nebi kam padel. Pa takooooo majhen se mi je zdel. Vse variante do takrat so bile že par mesečne, sedaj pa ta kepica.

Še danes, po 5 letih, me nosi tista energija, ki sem jo takrat dobil..

Čestitke, pa uživajte to najlepšo dobo v življenju…..

Draga Bojana,

ni lepšega kot rojstvo otroka. Občutkov se ne da opisati, so tako neopisljivi, da kdor tega še ni doživel, ne more razumeti. Tudi moj je bil zraven pri porodu. Brez njegove pomoči mi bi bilo zelo težko. Čestitam, uživajte in imejte se radi še naprej.

LP,Kaja

Bravoooo Bojana!

Zdaj naj pa še kdo reče,da ni za vsakega nekaj sreče na tem svetu.
Uživaj še naprej1
Bye

Sašo, imaš prav .. tale Bojanina ‘zgodbica’ res polepša dan .. še sonček se je pokazal in še pol urce, pa grem po mojega malega sončka v vrtec. Grem kar peš .. čez vas in potem z malim domov … vmes se še vstaviva pri kravicah in pozdraviva teličke .. pa malo nahraniva ovčke in kozice pri sosedu … skočiva v čisto vse luže ki nama pridejo na pot in potem greva pogledat v gozd … če bova našla kakšnega skritaga volka, ki preži na Rdečo Kapico … hahaha … otroci so res zaklad …
Lep dan vsem in naj vam tudi otroci polepšajo dan …. predvsem tebi Bojana, ki svojo srečo deliš tudi z nami.

lp, Barbara.

Dan Bojana! Iz vsega srca ti iskreno čestitam…tebi in tvoji mali pa želim veeeliko
sreče!
Pa veliko sonca in vsega lepega!
Pozdrav tudi ostalim!
Angel

Hvala, da si to podelila z nami.
LP

Iskreno čestitam!
Moj dan je tudi zaradi vaše družinske sreče polepšan. Tvoje pisanje zgoraj, Bojana, mi je tako blizu, le še realizirano ni pri meni (nas)…
Upam, da pride 1x pravi čas.

Ostanite takšni!

LP!

Bojana, srečen sem, ker si srečna. Čutim veselje, ki veje iz tvoje zgodbice. Kaj ti lahko še povem. Ostani srečna. Vesela. In čestitke za vajino malo Marušo.

Lep dan!

Jani

Bojana, tvoje pismo me je ful ganilo. Resnično, iz vsega srca vam privoščim vso srečo pod soncem, tebi, tvojemu fantu in mali Maruški.
Imejte se radi. Bodite srečni.
Ines

Bojana, tudi od mene cestitke.Ob tvojem postu sem se tudi sama spomnila vseh drobnih stvari, zaradi katerih smo mi stirje srecna druzinica.Naj vam bo tako se zeeeelo dolgo, ko pa bo zbledelo, se cim veckrat spomni teh carobnih trenutkov.
Kako pase, da lahko vidis, da je vsaj nekdo srecen, sem mislila, da je ze ves svet zajela depresija , ko tako na veliko pisete, da ste depresivni in da vas zebe!
Kje pa je ljubezen, ki bi vas morala greti ?!!

Lp Mojca

lepo je bilo prebrati tvoj “izpad”.Vso srečo.

Bojana, hvala za delitev tvoje sreče. Pa ti veš, kako srečna bo šele tvoj Maruša, ko si ti sečna? Ne, zdaj še ne veš, boš pa vedela, ko ti bo to povedala Maruša. Uživajo to srečo, dokler jo imaš.Pozdrav,
Marija

najlepša hvala vsem, za tako lepe želje….res je…moja Maruša in moj dragi sta zame moja SREČA…

Smrk, mi še teče z oči in nosa. Vesela sem zate, čeprav te ne poznam. Srečno.

Mene je tudi kar v jok spravilo. Vso srečo še naprej.

New Report

Close