Tako sem jezna sama nase zaradi teh cigaret!!
Stara sem 29 let, kadim že od srednje šole,… zadnje čase pa opažam, da mi škatla na dan ravno prav zadostuje 🙁
tudi mož kadi,.. ok, v to se ne bom spuščala… njegova stvar v bistvu, jaz sem se odločila zase sedaj, da bi rada nehala.
Med nosečnostjo pred 5. leti nisem kadila, ker so mi zaradi hormonov zeloo smrdeli,..na srečo so mi smrdeli še 2 leti po porodu-v času ko sem dojila… in potem sem postopoma spet prižgala, pa čeprav mi sploh niso pasali!!!
In tako danes pokadim škatlo/dan.
No, danes, 8.7. še nisem in tudi jih več ne kupim!!
Srce se mi trga, ko se sponem, ko me je najin sedaj 4,5 letni otrok prosil za igro z njim, pa sem mu rekla, čak, grem samo na cigaret,…in mu rekla, pridi z mano (češ, da ne bo sam v hiši) in me je bogo dete gledalo dokler sem vlekla in čakal , vpršal: mami, si popušla? 🙁 kaj si bogo dete misli, ZAKAJ mami in ati to sploh delata?
Še sam pravi, ko bom velik, bom jaz tudi pusil ( kadil)
SRAM ME JE; KER SEM OTROKU TAKO SLAB VZGLED!!!
In ker ogromno denarja zmečem za ta sranja, če bi dala vsak mesec ta denar na stran, bi otroku raje kaj lepega (zelo lepega) privoščila…
Res me je sram,..in vsakič ko bom imela željo spet prižgat (verjetno jo bom), si bom pred oči postavila mojega otroka, ki ga imam najraje!!
Vidim, da je forum moderiran, in bo moje sporočilo vidno šele čez čas, jaz pa se bom do takrat vseeno trudila NE KADIT!!!!!!
Spoštovana!
Povsem podpiram – prepričan sem, da tudi drugi na forumu – vašo odločitev. Zares je pomembno, da ste se odločili!!! Otrok je tukaj zelo pomemben in za njega bo vaša odločitev in VZTRAJANJE izjemno pomembna, čeprav za vas zagotovo tudi. Ob tem držim pesti za obadva. Lažje bi sicer bilo, če bi se odločil tudi mož, vendar kot sami ugotavljate, se mora odločiti on.
E dej no Jezna sama nase. Če ti bo ratalo, ta mau ne bo nič prikrajšan razen če nisi zraven cigareta ponavadi spila še pol litra vina al pa se drla na moža. Malčki so malo bolj trdovratni. Pa tudi prav je da se naučijo, da imamo tudi odrasli kdaj prednost. Če je to cigaret boh pomagi.
Ti samo ne kadi pa bo.
LP