Tako me boli, da bi raje umrla…
razočarana sem, in žalostna, in tako me boli pri srcu. danes mi je namreč povedal, da ga zanima le sex, jaz kot oseba pa ne. govori kako super in dobra je njegova nova punca in oh in sploh in kako dobra je v postelji. a še vedno hoče spati z mano. a le to. sploh ga ne poznam kot takega, to je zlobno, izkoriščati ljudi le za sex, kako je lahko tak, kako lahko sexa brez čustev.
glede na to, da se poznava že dolgo dolgo let, in da je prevaral praktično vse punce z mano, sem nekak mogoče verjela, da ima mogoče pa le kake občutke/čustva do mene. še dobro da sem ga vprašala, preden sem se spustila v kaj intimnega spet z njim, kaj pričakuje od mene. odgovor je bil le sex. jaz pa mislim, da se bi razvrednotila kot ženska, če bi še kdaj spala z njim. in si naredila le sramoto, če je pa njegova res tako oh in sploh dobra.
žal mi je le, da sem zapravila 6 let, najlepših let življenja, zanj. imela sem ga rada, ljubila sem ga. in zdaj ne vem kako naprej, kako ga pustiti za sabo. počutim se umazano in izkoriščeno, prelagano, zavedeno.. in ne vem, če bi lahko živela s tem in igrala na vzven, da sem dobro…
Žalostno bitejce, meni je hudo, da trpiš, ampak … Kako tega nisi vedela? Menda je bilo jasno, da ti nisi in ne moreš biti tista, ki jo ljubi, ko pa je tebe imel po strani, zraven pa vedno drugo dekle. In kar je najhuje, ti si pri vsemu temu varanju sodelovala in celo na karto moralne vzvišenosti ne moreš igrati. Že res, da ti on do danes ni povedal, da te ne ljubi in da te ima samo za seks, ampak ti bi bila to morala vedeti, ker je bilo več kot očitno.
Poglej, bova vzeli teoretičen primer. Ti nekoga spoznaš in on je vezan. Že če ostaja vezan, tebi pa govori, je velika verjetnost, da te ima samo za seks, četudi govori vse drugo. Če bi te ljubil, bi se ločil in bil s teboj. Potem pa ta teoretičen primer razširiva na to, kar se je dogajalo tebi. Ta vezan moški se razveže. Kaj naredi potem? Ni s teboj, ampak se veže z neko tretjo žensko. Zakaj ne s teboj, če naj bi te ljubil? Razloga ni, je samo dejstvo, da te ne ljubi. Zraven spet seksa s teboj. Ko se od te razveže, se veže s četrto. S teboj spet samo seksa. Ob vsemu temu razvezovanju in novih ženskah, nikoli nisi bila ti tista, s katero se je vezal? Naj govori karkoli, njegova dejanja bi ti morala povedati, da te ne ljubi. In če se jaz kaj vprašam, ne ljubi tudi teh žensk, s katerimi se veže, ki jih očitno menja kot nekateri gate, vmes pa jih še vara.
Kar hudo mi je, ko berem, da te lahko nekdo tako izkoristi… Ampak razočarana, vprašaj se, če tega nisi vedla že prej, kakšen človek je (po mojem si, saj si napisala, da je druge varal s tabo) in zakaj si se spustila v intimni odnos z njim, ki prijatelski odnos poglobi; metuljčki, zaljubljenost,…. Če je to obojestransko, je že v redu, ča pa je tako, potem pa… Glej, ni konec sveta, čas je da se pobereš, začneš ceniti samo sebe in da se nenazadnje iz tega nekaj naučiš. Vsak mora iti kdaj pa kdaj skozi neumnosti, ki dostikrat in dolgo bolijo.
Predlagam ti, da popolnoma prekineš stike s tem človekom, ki te je tako izkoristil in prizadel. Ni vreden tvojega niti prijateljstva, niti bližine. Ta oseba te absolutno ne ceni, ampak samo izkorišča. Tudi sam ne razumem takih ljudi, ampak to očitno rabijo kot duhovno hrano, da nekoga izkoriščajo. Ne dovoli mu, da svojo nezrelost in spolno manijo hrani na tebi. S prijatelji, ki jim zaupaš, se pogovarjaj o tem, išči rešitve, sooči se s problemom-pomaga, to je balzam za dušo. Ampak ne razlagaj tega njemu. Daj mu vedet, da sta vidva zaključila in potem se tega ponosno in trdno drži, brez popuščanja.
Ko se bo zavedel, da te je izgubil, bo prepozno. Ti boš “ozdravela” in našla osebo, ki te bo zares cenila. Takrat se bo pa vsa stvar obrnila. Vse se plača, vse se vrača-dobro in slabo. Pa pogumno naprej, življenje je kratko… in treba ga je živeti, ko nam je dano!
glede na to, da se poznava že dolgo dolgo let, in da je prevaral praktično vse punce z mano,…
Sem oseba, ki zelo obsoja varanje, ampak vsak ima pač svoje poglede na to…
Vse svoje punce je varal s tabo… v življenju se vse vrne, tako se je tudi tebi, ker si vrsto let sodelovala v prevarah…
Sedaj pa glavo pokonci in pozabi ga, zaživi, saj te kljub vsemu nekje čaka sorodna dušica, ki bo predana le tebi! Srečno!
razočarana87,
razumem te, kako ti je hudo. Vem, da še ne razmišljaš razumno, ker si zaljubljena in zaljubljeno srce vse oprošča in ne razmišlja razumno.
Prekini vse stike, zbriši njegove številke, vse kontatke, zbriši si ga iz srca, poskusi na novo s kom drugim, še prej pa si vzemi eno dobo za prebolevanje, ko se posvetiš sebi, svojim hobijem, ali pa samo joku.
Bolje bo, verjemi mi. Bo prišel čas, ko nanj ne boš pomislila več z grenkobo v srcu, temveč samo s prezirom….
Jaz bi tvoje obnasanje imenovala,da si odvisna od odnosa.Rekla bi,da si ti ta,ki ima zelo velike probleme sama z sabo.Preberi malo kaksno knjigo,o odvisnosti odnosov ali pa knjigo,ko zenske prevec ljubijo.
Ker moras prvo sama v sebe pogledat,ker si dovolila,da te izkorisca samo za seks.Dobro upanje je eno,kar pa nima nic z ljubeznijo,z samo ljubeznijo.
Prvo moras samo sebe imet rada.Ocitno pa se hoces pocutit kot zrtva,samo ne pozabi zato obstajata vedno dva.In t si leta sodelovala,zakaj mu sedaj dajes krivdo?
Prevzemi raje odgovornost za tvoje pocetje,ter se uci iz tega.Vsak je odgovoren zase na prvem mestu.Priporocala bi ti psihoterapevta,ki ga nujno rabis,da razciscis stvari,ki se tebe ticejo.Zakaj si tako ravnala ali zakaj ravnas tako? veliko uspeha ti zelim,na delu na sebi….
Zaradi takšnih kot si ti, so nekateri tipi lahko takšni kot so. Pa nimaš nič slabe vesti ko veš kako vse punce vara? Ja saj, ti si mu res, dobesedno, koš za smeti in prav je tako. Zakaj pa ne? Ti mu že leta to dopuščaš, on pač vzame kar se zastonj ponuja. Oba sta ista.
Dokler se ne boš vzela skupaj, bila nekaj časa čisto sama, delala na sebi in svoji sreči, boš tako malo vredna. Ne bi bilo bolje, da bi mu vsaj kasirala, bi še vsaj ti nekaj imela od tega. Hec. Ampak zanj si res samo telo, naslada, zastonj prostitutka. Kaj boljšega za takšne dedce? Ne!
On bo ostal isti, ti pa očitno tudi in dokler bo tako, bodo vse njegove punce našišale, njemu pa bo vedno najbolje!
Če hočeš se trezni in pridi k sebi, drugače pa še kdaj kaj pojamraj, saj ni hudega.
Jasno je, da ti bo na začetku težko, ampak dokler se sama ne boš začela vrednotit, si zadala SVOJE cilje in meje, boš to kar si.
Draga moja…
tudi jaz sem se pred kratkim znašla v podobni situaciji. V svoji glavi sem si govorila, da sigurno nekaj čuti do mene, da mu ni vseeno, da je nemogoče, da bi bil samo sex. Nato pa je naneslo, da smo s prijatelji (moškega spola seveda)načeli temo varanja. In pravi moj prijatelj, da on nikoli nič ne čuti do teh žensk s katerimi je, da je to pač samo sex in to je to. In takrat je meni ponovno naredilo klik v glavi. Moški pač lahko sexajo brez čustev to sem vedela že prej…a naivno sem mislila, da je on drugačen. Postavila sem mu to vprašanje in dobila odgovor…sex, to je to, nobenih čustev. In tudi če že so, čustva namreč, jih potisnejo nekam globoko in pozabijo na njih…
Tako da…draga moja…pozabi in pojdi naprej…druge ni…
Pa srečno…
Ženske prevečkrat gledamo na to drugače,kajti za nas je intimen odnos nekaj več,nekaj kar je po navadi povezano z čustvi.
Poznala pa sem dekleta,ki so že v samem štartu vedela,da za jih ni prihodnosti s takimi tipi in,ki so jim jasno dali vedet v samem štartu,da kao ljubijo drugo osebo pa so se vseeno spuščala v sexualna razmerja z njimi na koncu pa jokale kot dež in bile razočarane.
Osebno se toliko cenim,da ne bi šla z nekom v posteljo,ki mi pred tem razlaga kako ljubi drugo žensko,in kaj sem jaz potem?Oseba katera služi samo enemu namenu in to je SEXU.
Zakaj si ne vzamete vsaj nekaj časa,če se imate rade in spoznavajte malo tega človeka ne pa takoj postelja in gremo….Še vedno je čas tisti,ki je najboljši pokazatelj vsega.Če je oseba res vredu se bo pripravljena potrudit vam prisluhnit in počakat,to se takoj pokaže.Če pa ne pa vam bo že na začetku začela insistirat na sexu in je vi sploh ne boste zanimali kot oseba.
So igralci tudi ja in nekateri zelo uspešni,ampak tudi takšne se,da hitro prebrat samo možgane je treba malo uporabit.
Upam,da ti je to bila velika šola za naprej,svetujem ti,da prekineš vse stike z dotično osebo in se posvetiš sebi in daš priložnost nekomu,ki si to resnično zasluži.
Jaz bi na tvojem mestu bolj pogledala sama vase,zakaj si tako delovala,kaj je za vsem tem odzadjem,da si se naprej upala,ceprav i je on povedal da le za seks.Vem zenske mi smo fenomeni,ne verjamemo vcasih tega ,kar nam drugi rece,saj ga mogoce lahko spreobrnemo.Samo verjemi ce ti moski rece,da je samo seks,potem je tudi tako.Moski dostikrat lazejo ter hlinijo ljubezen,ampak,ko ti recejo,da te ne ljubijo,da te imajo za seks,to lahko povsem verjames,ker to je resnica.Samo ti nje nisi hotela sprejet,torej problem lezi na tebi,ter si mu lahko hvalezna,da je bil iskren.Poznas resnico vsa leta,pa vendar si upala ,verjemi,ce te moski enkrat vidi samo kot seksualno partnerko,ter v prihodnosti ne bo drugace videl.Moski so lovci,radi imajo ce se borijo,izkoristijo pa vse druge ponudbe,ce je zenska za.Moram rect,da je on izmed redkih,ki je bil iskren,vecina se laze.Tak,da ti je povedal,kako lezijo stvari,zalostno je samo,da te en clovek ne more izkoriscat,ce sama tega ne dovolis.
Ti si odgovorna za svoje zivljenje,to da si ti upala,nima veze z tem,kar ti je on rekel.Zato ga ne obtozuj,ni on kriv,ti si sama pri tem sodelovala..Poskusaj prvo sama na sebi pogledat,zakaj si tako ravnala,ter na sebi delat,ter ne samo njega imet za odgovornega,ker ti si sama za svojo sreco odgovorna.Najlazje je rect,drugi je kriv,jaz sem ga imela tako rada?Prevzemi odgovornost za svoja dejanja,za katere ni on kriv,saj ti je povedal resnico.Razscsti prvo sama z sabo,ker drug clovek ni odgovoren za tvojo sreco ampak ti sama.
Razjezi me to,ko vidim,da se vedno krivda daje drugemu,namesto,da bi delali na sebi,ter sprejeli odgovornost.Ne obsojam,samo se mi ne zdi feer do drugega,ga delat odgovornega zasvojo sreco.Moski ne bi tako ravnali,ce se zenske ne bi strinjale.LEP POZDRAV