Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost TAKO IN DRUGACE

TAKO IN DRUGACE

AHOJ!

Danes mi je spet uspelo po dolgih mukah priklicati na leonice, da sem moza narocila za spermiogram in sicer je na vrsti ze 1.7.2002, vprasanje, ki se nama postavlja je to, koliko casa se caka na izvide in ce jih dobis po posti, ali kako drugace izves; so plavalci ali potapljaci?
Vcasih se mi zdi, da je vse skozi ena sama bitka s casom, kajti skorajda imamo vse samo casa ne, za to, da bi pocakale svojo neucakanost!
zivljenje, pac…
Ko sem se ravno danes peljala iz sluzbe, sem na radiu slisala eno pesem, ki bi nam lahko postala skupna… segla mi je do srca in se naprej!
Govori pa o tem, vse bi dala da bi postala mama, za vse prebujene noci, za otroski jok in glasek ki razveseljuje starsa… itd
Jo morda katera pozna?
Slisala sem jo na Veseljaku, ce bi vsaj vedela kdo jo igra in kako je naslov!
Prav veselje do zivljenja ti da in moci za nove zmage in skrita pricakovanja!
Toliko zaenkrat!
Tiste ki ze pricakujete svojega srcka, pa ga pobozajte se zame enkrat!
Ostale – jutri je nov dan in morda bo tudi za nas posijalo sonce!
Uzivajte!
Moni

Moni, ravno Tašika mislim, da je bila tista, ki je izvedela, da bosta z možem dobila izvide šele septembra.

Midva sva bila pri dr. Rešu. Vem, da stalno težim z njim, ampak pri nama je bilo to v pol ure urejeno. Mož je dal spermo, potem pa naju je poklical v ordinacijo in skupaj smo pogledali. Res pa je, da samo pogleda, nič ni napisano. Pri možu je bilo dvakrat vse v redu. Ne vem pa, kakšen postopek je, če je na pogled slabo.

Živjo!

Pri mojem pa je imel oddajo 8.03., na kontrolo pri andrologu dr. Drobniču pa je bil naročen 20.05., ko mu je tudi povedal rezultate izvida.
Sicer pa imata lahko skupen karton, če si na GK in lahko že prej sama izveš za rezultat, če boš imela prej ginelologa.

Slišala pa sem, da lahko že prej izveš za izvid ob doplačilu. Za to se pa moraš prej zmeniti.

LP Ema

Moni, midva sva bila najprej pri dr. Rešu na spermiogramu. Tam res poteka vse zelo hitro: takoj pod mikroskopom pogleda kakšno je stanje. Nato je mož dobil domov po pošti še pismen izvid. Ampak kaj ti to pomaga, ko pa na GK hočejo videti še na lastne oči.
Ko sem se prijavila na GK, so moža še enkrat poslali na oddajo sperme, to je bilo 29. 05. in so mu naročili, da se mora v ponedeljek, 10. 06. naročiti pri dr. Zornu za pregled. Bomo videli kateri datum bo v pon. dobil, po moje šele septembra. Šele takrat tudi izveš za izvide spermiograma. Slišala pa sem, če greš samoplačniško, si na vrsti prej. Nama se sicer ne mudi, ker imam jaz tudi šele septembra laparo, tako da je čisto O.K., če bo tudi on takrat svoje opravil.

Pozdrav,
Tašika

MONI, če se ne motim je Karin napisala, da šele septembra bo izvedela za možev spermiogram. Ne vem kaj so sedaj tako postali na KC v LJ. Moj mož, ko je dal spermo, sva z možem bila že takoj pri dr. Drobnič in nama je vse povedal. Sedaj ne razumem zakaj se mora tako dolgo čakati, če pa želiš izvedeti pa doplačilo, kaj so res tako bogi, da rabijo samo denar in denar….

lp, Doroteja

Jaz sem naredila takole: moj mož je imel na GK LJ ZAČETEK JANUARJA spermiogram (dal seme), nato sem ga šla naročit po redni poti (beri: na napotnico), pa je rekla sestra, da je šele KONEC MARCA možen pregled pri zdravniku, izvidi pa bodo sicer prej, ampak brez pregleda ni nič. Pa sem vprašala, kaj pa samoplačniško, in ne boste verjele NA PREGLED SO GA VZELI ČEZ TRI TEDNE; TAKRAT JE BIL TUDI ŽE IZVID. Plačal okoli 4 jurje.

Evo, če vam kaj pomaga; lahko pa da bo zadeva zdaj malo zaštekala zaradi počitnic.

LP, Andreja

New Report

Close