Najdi forum

Tajska masaža in Vzburjenost

Nekajrat sem že bila na tajski masaži z olji in vsakokrat, če si dovolim dovolj sprostiti, se seksualno vzburim. Zanima me ali je to običajno in ali tudi drugi občutute podobno?

Prepričana sem, da maser začuti mojo vzburjenost, saj se mu takšnem stanju popolnoma prepustim. Malo mi je pred maserjem nerodno, da se tako prepustim, vendar imam občutek, da je ravno to namen masaže. Potem oklevam in se prepuščam v valovih, ko se potegnem nazaj so mišiče toge, ko pa začnem uživati diham globje, udi postanejo mehki, telo se odziva in si želi dotikov, vse začne pokati,…, zato vem, da maser čuti kdaj se vzburim in predam. Ima kdo podobno izkušnjo?

MMM…kje pa je ta maser?

Jaz se na tvojem mestu ne bi zadrževala. Nikoli, res nikoli ne veš, kje te sreča čaka.

To je vsekakor zelo dobra novica. Ne vem, ali naj ti zavidam tvojo sposobnost sproščanja ali dejstvo, da si prva našla takega maserja… Nam lahko posreduješ naslov tega masažnega salona? Plis, pliiiiiiiis?

nimam denarja za ta šport .Če bi ga imela bi ti znala povedat

Popolnoma enaka izkušnja, kot opisuješ. Vse isto, kot bi pisala sama. Še drugi dan sem v oblakih!Kaj storiti? Uživati ali prekiniti z obiski?

Tudi sama sem to pred kratkim doživela. Vidim, da nisem edina. Sem se pa resnično ustrašila,če je kaj narobe z menoj 🙂 Vidim,da nič

Uf, tudi sama sem imela takšnega maserja, sedaj pa ne dela več v tem salonu. A mi lahko posredujete, kje se masirate?

no men se je tud to zgodilo, sam pri men je problem da me je maserala zenska? A je z mano kej narobe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close