Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Taja in ostale!!!

Taja in ostale!!!

Pozdravljena Taja in vse ostale ženske
Kot ste me že nekatere spraševale kaj bom imela ali punčko ali fantka? Včeraj sem imela gin. in je pogledal in kaj rečete moja želja se je uresničila FANTEK……
Jupiiiiiiiii……… Sem mu videla že lulčeka in mu že stoji ha ha ha…..
Korenjaček je že velik 25cm. Hvala bogu je vse dobro, pogledal je še vaginalno, ker sem mu povedala, da me tišči v spodnjem delu trebuha in je pogledal in je vse o.k. Povedal je, ko tako začutim naj se takoj vležem in, če se bodo pojavile bolečine pa takoj poklicati gin. Fantek je zeloooooooo živahen, ker je povedal gn. tako, da je komaj izmeril vse kar je bilo za izmeriti. Imam posneto videokaseto, ki traja 20 min. Popolnoma se vse vidi in že sedaj se prijema za glavo he he he.
Sedaj še čakam na izvid iz Lj, ker komaj čakam samo, da bi bilo vse dobro.
Tako sem vam povedala kako je včeraj bilo sedaj pa se potrudite in napišite mi kakšno lepo ime za fantka. Jaz imam v glavi za Kristian ali pa Tadej prosim za vaše predloge hvala vam……….
Lepo se imejte in čim prej do velikih debelih modrih črtic.
P.S. Jaz sem tudi leta in leta čakala pa sem dočakala, tako boste tudi vse ve dame in damice tako dočakale……….
Lep pozdravček vsem
Doroteja

Meni je Kristian zelo všeč!

Hojla Doroteja,

me zelo veseli, da je z vama vse o.k. ! Fantek, praviš ?!!!! Prima !

Jaz za svojega ‘fantka’ hranim ime AMBROŽ, ki mi je zelo zelo zelo pri srcu. Tudi SVIT je naravnost prisrčno ime (mogoče k temu pripomore tudi tukajšnja mamica Tinkara), ali pa LUC ( ki pa ga imamo že v družini – nečak).

Upam, da sem vsaj malo pomagala, čeprav bo obveljala seveda samo tvoja in moževa, ha ha .
Lepo pazi nase in na svojega majhnega fusbalerja in čim manj težav ti želim !
alenka

LUC, kako zanimivo in nenavadno.

Koliko pa je star fantič, kako ga pa kličete, od kod ideja, meni je ime strašansko všeč iz min v min bolj. Prosim, če lahko odg., če ni preveč osebno seveda,

hvala, Nike

Ja seveda,

s sestro sva bili kotalkarici in med skoki se eden imenuje tudi LUC. Tega sem jaz najraje izvajala, sestra malo manj. In ker sem jaz hotela pomagati, kako ga bo najlažje in najlepše izvedla, sem ji pač vesčas govorila: naredi luc tako in tako … !

Na koncu koncev je bila vsega sita in mi je vedno rekla : Ti pa tvoj luc. In tako iz dneva v dan. In ker me je cele dneve gledala kako se ‘baham’ s tem lucem.

In ko je bila noseča, me je zelo pogosto spraševala za ime – moje mnenje – vrsta le teh je bila seveda neskončna, a sva se nekega dne ( ko sva se pogovarjali, kako sva trenirali cele dneve in kako fajn smo se imeli na kotalkališču) samo pogledali in obe naenkrat rekli : LUC. Hja, Luc bo in pika.
In tako je tudi bilo.
Mali navihanec je star 4 leta in pol in se je ravno pred nekaj minutlami poslavljal od ‘tete lene’, ker gre on na morje in tam se on potaplja, če sploh vem, kaj to pomeni ?! … in oh in sploh … ah, cukerček mali, ki je seveda velik ljubček tete lene ( ki ga tudi zelo razvaja – tako da mami ne vidi, ha ha ).

OOOOHHHH, sem bila dolga, upam da ne predolga.

alenka

… kličejo ga Luc,
teta lena pa ga kliče LUCKO BUCKO.

čao.
alenka (teta lena)

Najlepša hvala, prisrčna zgodba za res prisrčno ime, upam, da se bo družinski svet strinjal, da bo tudi naš LUC, če bo fantek seveda,

pozdravček , Nike

p.s. Ženska oblika Lucija mi pa na noben način ni simpatična, pa vse Lucije, Lučke in Luce brez zamere.

Krasno Doroteja! FUll fino! Jupiiiiiiiiii! Fantek bo! Tudi jaz bi imela skoraj raje lulčka, če sem čisto iskrena.
Mislim, da si čisto OK izbrala – Tadej. No, meni je mogoče za spoznanje še bolj všeč Matej.

Doroteja, samo, da je vse OK! Sicer pa vzami v roke kakšen koledar in naštudiraj imena. Ali pa malo po netu pobrskaj. Gotovo boš dobila kakšen podatek tudi tam!

Kiss, kiss!

Zakaj bi pa raje fantka? Jaz bi imela najprej fantka, potem pa obvezno puncko, da ji bom delala frizurce, pa v roza oblacila – upam, da ne bo v puberteti postala punkerka….

Jaz bi mu dala ime Sebastian, Samo, Mark, Max, Tim, Ramon, Escallante, Nicklas, David.
Puncke pa: April, Imperia, Capri, Masa, Nina
Vem, da se bo vecina zgrazala, ampak so mi res vsec ta imena.
Lep pozdrav in veliko srece!!!!!!!
Se tebi vprasanje, zakaj pa raje fantka?

Doroteja čestitam ti za fantka, jaz bi tudi imela fantka in punčko. Ampak mi je v resnic čist vseeno samo, da bi imela bebija neglede na spol. Vem da imaš že punčko tko, da je super, da bo dobila bratca.

Za svojga fantka pa šparam ime Julijan, mi je pa vše tudi Luka, Žiga, Nal, Nik, Sebastijan, Gabrijel….pa še kakšen bi se našel ..pa Matej tud…

Drugače pa obstaja tudi spletna stran http://www.babycenter.com in tam je orgomen imen za otroke po abecedi, po pripadnosti in opis imen.

Lp Ema in veliko sreče želim vsem, ki se trudijo

Doroteja čestitam ti za fantka
zakaj ne ALBERT, TADEJ, MATEJ, NIK ali JAN ?

srečno
marjeta

Pozdravljena Mateja
Hvala ti za čestitke. Lepa imena si napisala, ampak zakaj ne dam recimo Jan všeč mi je tudi Žan ampak se preveč rima z priimkom tako, da bi skoraj z imenom bil priimek. Naprimer, če bi dala ime Žan imam zadne črke pri priimku Žan in to ni lepo itd. Saj me razumeš………..
Matej je tudi lepo ime mož malo tudi navija za Mateja, ampak jaz nisem najbolj navdušena, ker poznam dosti Matejev itd. Bomo videli je še čas kaj ne?
Lepo se imej in vso srečo ti želim od srca.
Lep topel pozdravček
Doroteja

Poznam super Matica! Ce Matej ne gre. In imam dobrega prijatelja Mateja. Fejst fant!
Moj fant bo pa – Janez, verjele ali ne. Pravi kranjski Janez.

Izkrene čestitke za fanta.Kaj pa Miha,Marko,Grega,Žiga Rok,Uroš,Sandi ,Aleš Mitja,Matjaž,Boštjan,Aljoša,Marjan,Peter,upam da ti je kakšeno ime všeč.
Lepo nosečnost ti želim naprej in veliko zdravja.

Lep dopustniški pozdrav! Že dolgo dolgo se nisva nič slišale. Ne vem, če si dobila moj mail. No pa saj je vseeno. Še enkrat ti čestitam in ti želim lepo, zdravo in brez zapletov tvojo 2 nosečnost. Upam, da si sedaj na boljšem.( mislim pri zdravju). Za imena pa ti priporočam, pojdi v knjižnico po leksikon imen, saj boš prav gorovo našla tisto ime, kateri ti bo tebi in možu všeč.Tako je bilo pri meni in prav tako bo tudi pri drugemu. Upam, da bo punčka, mož si sicer želi še enega fanta, a vseeno, kaj bo. Važno, da bo zdravo.
Lp Brigita L.

Pozdravljena zn
Najprej hvala ti za lepe želje. Zelo lepa imena si mi napisala, saj sem imela v mislih tudi na Aleša, Žiga, Mateja no bomo videli drugače ti vsekakor sporočim.
Tebi tudi želim velikooooooo sreče in lepih trenutkov.

Lep sončen pozdravček z primorske
Dorotejazn je pisal/pisala:
>
> Izkrene čestitke za fanta.Kaj pa Miha,Marko,Grega,Žiga
> Rok,Uroš,Sandi ,Aleš
> Mitja,Matjaž,Boštjan,Aljoša,Marjan,Peter,upam da ti je
> kakšeno ime všeč.
> Lepo nosečnost ti želim naprej in veliko zdravja.

Draga Brigita
Sem dobila tvoj mail ampak oprosti, ker ti nisem takoj odgovorila,ker sem si naredila sama veliko dela okoli vlaganja tako, da bomo v zimo lahko hrustali mjam….
Me veseli, da boš zopet postala mamica. Sedaj imaš Danijela in lepo bi bilo, da sedaj imaš še Danijelo.? V končni fazi pa ni važno kaj bo samo, da je živo in zdravo. Jaz sem si resnično že 10 let želela, da bi imela sina in končno mi je uspelo, če bi pa bila punčka bi pa vseeno bila zadovoljna, ker ko se spomnem na moje prestale trpeče muke je dobro, da je vsaj uspelo kaj ne? Vesela sem, da mojemu možu laho podarim njegovo potomstvo kaj ne? Naj priimek gre naprej, če je pa že stari očka umrl in škoda, da ni doživel tega vnučka, ker to bi bil prvi vnuček, drugače ima že veliko vnukinjo…….. Zeloooooooo mi ga je žal, ker je bil zelo dober človek oz. tast……… Pa kaj moremo življenje gre naprej…….
Ti pišem na tvoj mail. Sedaj ti pa želim veliko sreče v nosečnosti in čim lažji porod to ti od srca želim……….
Lep pozdravček
DorotejaBrigita L. je pisal/pisala:
>
> Lep dopustniški pozdrav! Že dolgo dolgo se nisva nič slišale.
> Ne vem, če si dobila moj mail. No pa saj je vseeno. Še enkrat
> ti čestitam in ti želim lepo, zdravo in brez zapletov tvojo
> 2 nosečnost. Upam, da si sedaj na boljšem.( mislim pri
> zdravju). Za imena pa ti priporočam, pojdi v knjižnico po
> leksikon imen, saj boš prav gorovo našla tisto ime, kateri ti
> bo tebi in možu všeč.Tako je bilo pri meni in prav tako bo
> tudi pri drugemu. Upam, da bo punčka, mož si sicer želi še
> enega fanta, a vseeno, kaj bo. Važno, da bo zdravo.
> Lp Brigita L.

Draga Emi
Ti pišem na tvoj mail……….. Odpri in beri………..
Lepe pozdravčke z primorske
Doroteja

Doroteja
Čestitke za fantka tudi z moje strani. Sama imam dva korenjaka – ime jima je Jure in Rok. Če bi izbirala sama, bi bil Kristjan, pa se moj dragi ni strinjal. Mislim, da si izbrala lepa imena,

New Report

Close