Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca tahikardija,želodčne težave, krvavitev pri odvajanju blata

tahikardija,želodčne težave, krvavitev pri odvajanju blata

Tahikardija:
Kadar mirujem, imam tudi do 120 utripov na minuto. Takrat me vedno zbada v srcu. Včasih so prisotni tudi neenakomerni presledki v ritmu.
Kaj bi bilo to?

Želodčne težave:
Največkrat se pojavijo le v času šole, med počitnicami je uredu. Sili me na bruhanje, v ustih se mi nabira slina, bruham ne, v želodcu imam občutek, kot da mi ga razjeda, sploh če sem tešča. Ko kaj pojem je uredu, vendar le toliko časa, dokler se mi hrana ne prebavi. Potem se postopek zopet ponovi.

Odvajanje blata:
Že nekaj časa se mi dogaja, da ko se po odvajanju obrišem, na papirju opazim svežo kri. To se mi sicer ne dogaja vsak dan, vendar največkrat 1-3x na teden
Enkrat pa sem slučajno pogledala blato, sem opazila, da se mi je ulila kri, kot da bi imela menstruacijo. Blata ne odvajam vsak dan.

Hvala za odgovor!

Ašyka

Spoštovani!

Kolikor lahko ocenim zadovo (na podlagi napisanega), ocenjujem, da ste zelo stresno obremenjeni. Glede krvi na blatu pa gre najverjetneje za hemoroide (kupite Factu svečke ali mazilo, ali po Modolex svečke, oziroma mazilo).

Svetujem vam, da se redno ukvarjate z rekreacijo in da ne uživate poživil (nikotin, kofein). Preverite tudi delovanje ščitnice.

Lepo vas pozdravljam.

Danica Rotar Pavlič

New Report

Close