Najdi forum

Tae bo,dieta in domaca vadba :)

Sestavila sem dieto,ki se je pri meni izvrstno izkazala.Drzala sem se je tocno 1 teden in shujsala sem 1 – 2 kilograma.

Zajtrk: jogurt z muesli kosmici
malica: 1 enota sadja
kosilo: vse razen mastnih,ocvrtih,stvari
malica: spet 1 enota sadja
zvecer: jogurt

Kaj ti mislis o tej dieti? Pri meni je bila ucinkovita,pa se kar dobro sem se pocutila (nic utruejnosti in izcrpanosti).Visoka sem 177 cm in imam tam okoli 63 kilogramov.Zelela bi shujsati se maksimalno 3 kilograme.Vpisala sem se na tae bo (za utrujevanje stegen in ritke) in me zanima,ce se po tae bo-ju hitro pokazejo rezultati in kaksni? Prosim,povej mi malo vec o tem.

Tae bo bom imela dva dni zaporedoma,ostale dni v tednu pa sem nacrtovala tako,da bom trenirala na orbitreku.Ali je to res,da moras med treningom narediti v tednu 1 ali 2 dnevno pavzo?

Pa se nekaj: ce bom tako nadaljevala,v kolikem casu priblizno glede na mojo tezo in vse bom dosegla zeljen ucinek?

Mateja,

Tvoja dieta je takole na oko, kar v redu.. napisala si jo sicer zelo enostavno, brez kakšnih priporočljivih količin. Najvažneje je to da si se ob tem dobro počutila.

Kar se pa treninga tiče… lahko treniraš vsak dan med tednom, ni pa treba vsak dan postavljati nove rekorde. To pomeni da če dva dni treniraš zelo intenzivno, potem naj bo trening tretjega dne bolj zmeren… torej intenzivnost nižja, čas vadbe pa daljši. dobro je da je vsaj en dan v tednu dan počitka.

Težko je napovedati rezultate, kar tako… ne vem kako intenzivni bodo tvoji treningu, ne poznam tvoj tip postave niti kolikšna je tvoja kondicijska pripravljenost.

Kakorkoli že, bolj kot se boš potrudila, bolj redno in disciplinirano kot se boš držala urejenega jedilnika in treninga, hitreje lahko pričakuješ dober rezultat.

Ti samo nadaljuj z začetim, ko naletiš na težave pa se mi oglasi Mateja.

LP,
Goran

New Report

Close