Najdi forum

Tabletke

Veliko clankov sem prebrala o tabletkah narejene iz jabolcega kisa.Baje zelo pomagajo pri hujsanju,ampak nisem prepricana,ce je to res.Prosila bi da mi opisete svoje izkusnje o tem,kje se da tabletke dobiti,primerjava z navadnim jabolcnim kisom.Poskusila sem ze s pitjem jab.kisa,popila sem ga 1 veliko zlico,vendar mi je slabo se cel dan.Zanima me tudi ce kis manj deluje,ce zraven dolijes vodo.Oziroma da zlico napolnis z vodo,nato pa das not se kis(majhna ali velika zlica?)slisala sem tudi,da lahko das zraven se med,ampak ne vem ce potem tako dobro kis se deluje?Kj e se tabletke dobijo?
Hvala

Zvezda,

Sam nimam izkušenj ali tabletke delujejo ali ne. Ampak dvomim v kak vnebovpijoč rezultat. Na tržišču so namreč dosti bolj učinkoviti in zanesljivi izdelki, katerih učinek je preverjen… ampak je pa res, da jih je treba večinoma kombinirat z treningom.

Če pa kdo, ki je na tem forumu ima te izkušnje s tabletkami iz jabolčnega kisa pa bom vesel, če pove kako se je ta stvar obnesla.

Tabletke boš skoraj zagotovo našla v kakšni trgovini z športnimi dodatki k prehrani, te s kisom pa celo v kakšni trgovni z bio hrano, ali naravnimi zelišči.

LP,
Goran

Mislim da s tabletkami jabolčnega kisa ne moreš doseči tisto kar obljubljajo reklame. Sama jih nisem poizkusila, poiskusila pa sem s tabletami ananasa
Bioform. V reklamah obljubljajo izgubo 5, 10 ali več kg brez diete. Po dvajsetih dneh uživanja ananasovih kapsul nisem izgubila niti enega grama, izgubila pa sem kot vse kaže več kot 10 tisoč tolarjev, saj mi do danes denarja niso vrnili.
Trdno sem se odločila, da ne nasedem nobeni reklami več, ampak bom
počakala na september in hujšala po nasvetu g. Gorana.

Pozdrav!

JANA

Tdi jaz sem poskusila tiste ananasove tabletke, brez učinka seveda!
Kar se pa tiče kisa je pa stvar takšna. Moj oče je zbolel in temu primerno smo morali spremeniti prehrano. Prva stvar, ki so nam jo zdravniki zabičali je bila, da ne smemo uporabljati nobenih kisov (npr. v solati ali kot prezervans – kisle kumarice), saj kis v želodcu hrano preparira tako, da se le-ta dlje prebavlja in predno se do konca prebavi že začne v bistvu gniti, to pa posledično povzroča različne bolezni. Tudi raka.

ojla !
Ne nasedat-tud jaz sem jih kupla pa jedla 1 mesec pa ni bli nič, niti kg razlike! Sory, tko je-mal jest pa še tist po pamet pa TELOVADIT!!!!!!!!!!!!!! Cao

New Report

Close