Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Tabletka Escapelle, zamujanje M

Tabletka Escapelle, zamujanje M

Naredite test za nosečnost.

Pozdravljeni, z partnerjem sva 6.2 imelanezasciten spolni odnos brez izliva. vceraj 7.2 sem popila tabletko 21h po spolnem odnosu. Zadnja menstruacija je bila 10.1. Menstruacije se vedno nisem dobila,je redna nikoli mi ni zaostajala. Ali je mozno da je ta tabletka prestavila ciklus? Kdaj jo lahko pricakujem? Zanima me tudi ce je normalno da se stranski ucinki tabletke pojavijo sele drugi dan? Delala sem tudi test,ki je negativen.

Hvala za odgovore in lp

Pozdravljeni, imam eno vprašanje. Z fantom sva imela spolni odnos in počil nama je kondom in seveda ker tega nisva ugotovila je bilo prepozno. Odšla sem po tabletko. Ko sem prišla domou sem ugotovila da sem dobila še M, ki je bila pričakovana šele čez kak dan dva. Če sedaj vzamem tabletko Escapelle ali bo to vplivalo na mojo sedajšnjo M in ali bo nasljednja M kaj prej ali ostane ciklus nespremenjen?

Hvala za odg

Pozdravljeni.

Dne 7. 11.2021 sem vzela tabletko. Do danes dne 6.12.2021 nisem dobila menstruacije. Zamuja mi 6 dni. Prej je bila vedno redna.

Naredila sem test za nosečnost in je negativen.

Je možno, da tabletka tako prestavi ciklus?

Hvala in lp.

New Report

Close