Najdi forum

S fantom sva imela spolne odnose s kondomom, pri tem je kondom počil, zato sem naslednje jutro vzela “jutranjo tabletko”. Kljub temu menstruacije po enem tednu ni bilo (zaostaja že 9 do 10 dni) Je mogoče zaostala zaradi stresa “strahu pred zanositvijo”. Drugače pa imam vse znake, ki jih običajno dobim pred menstruacijo.

Kako je lahko kar počil?

Princ

verjetno bo bolje, če to vprašanje nasloviš v forumu ginekologija na dr. Pušenjaka – mi lahko samo ugibamo… on bo pa vedel kako in kaj in znal svetovati.

Nama s fantom se je to tud zgodilo-vzela sem te tabletke a menstruacije ni bilo. Šla sem na ginekološki pregled in test nosečnosti. Ginekologinja me je potolažila, češ da menstruacije ni, ker sem obremenjena z mislijo, da sem lahko noseča. In ?Po tednu dni je bila tu-prvič. ko sem bila res vesela rdečega madeža na hlačkah!

Jana

Ce si vzela PRAVO tabletko pravocasno, ni razloga za strah. Upam le, da si je nisi kar sposodila od kake prijateljice, ampak da ti jo je predpisal zdravnik! Ce si sledila njegovim navodilom, bo verjetno vse OK! Kolikor pa vem, se vzameta dve tabletki v nekem casovnem zaporedju?! Nisem pa se bila v takem polozaju, zato ne vem zagotovo.

Vzameta se dve tableti zaporedoma dva dni. In potem se jemanje preneha. To naj bi sprožilo menstruacijo. Vendar prepogosto jemanje na tak način, ni ravno zdravo in priporočljivo. No, včasih človek pač lahko naredi izjemo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close