Najdi forum

tablete za shujševanje

Pozdravljeni,
zanima me kaj menite o shujševalnih tabletah,povsod se reklamirajo,kod da bi res delale čudeže.Ali je res da taka tableta veže nase odvečno maščobo in drugo,in tako zmanjša zaužite kalorije, brez škode za organizem.
Če ima gdo pozitivne izkušnje z tabletami,naj jih posreduje tudi nam ki bi želele shujšati saj 5 kg.
Lep pozdrav.

jaz za te tablete, ki jih na veliko reklamirajo ne vem koliko so učinkovite. poznam pa dvoje, ki se dobijo na beli recept, kar pomeni, da jih je treba plačat. reductil zavira apetit,xenical pa lovi maščobo.

lahko pa več prebereš, če klikneš na reklamo, ki se stalno pojvlja na desni strani tega foruma (www.zdravo-hujšam.si), na tej strani je tudi forum, kjer uporabniki opisujejo ta dva zdravila.

izogibaj se vsega kar ni kupljeno v lekarni…

Pozdravljeni!

Gospa Pika5,hvala za Vaš odgovor.Prebrala sem navodilo za tablete “natur slim”pa nič ne piše o stranskih učinkih.
Tudi pri vseh drugih tabletah kot so “sveltstyle,bioform ananas v kapsula,ter druge nič o škodljivosti.Ker imam agresivna zdravila,moram imeti informacijo ali je takšno hujšanje /izgorevanje maščobe/resnično in neškodljivo.Zato bi rada slišale nekoga ki je jemal tablete in ima izkušnje o delovanju.Če so tablete učinkovite, zakaj jih zdravnik ne svetuje.
Lep pozdrav!

zdravnik napiše recept tistim osebam, ki imajo itm nad 35, in 5 kg viška je res premalo, da bi jih zdravnik svetoval, poleg tega so drage, imajo pa tudi nekaj stranskih učinkov, zdravniki pa torej se mora v bistvu vsak sam odločit ali jih bo kupil, tudi operacijo želodca ne svetujejo kar vsem po vrsti, pa tudi eni zagovarjajo eno, drugi drugo,……o tem bi se dalo veliko napisat

Ne fantaziraj. Izogibat se je treba vseh teh novih spletnih trgovic ki rastejo kot gobe po dežju. POPOLNAPREHRANA in MAXXIMUMSHOP sta že 10 let v SLO in tudi firme tam imajo renome(v glavnem USA), med njimi je tudi Gensan, ki je edino farmacevtsko podjetje ki se bavi s športno prehrano. V farmaciji pa vemo kako so inšpekcije zajebane.

Vina, najbolj naravna stvar je CLA:

http://www.popolnaprehrana.si/?p=9&t=214

Ja, sigurno je to najbolj naravna stvar, pa sigurno še bio :))
DRRR, kdaj boš nehal smetit s svojimi nebulozami?

cla sem jemala 3 mesece, rezultat -0 kg, kar pomeni, da brez gibanja in manj hrane ni nič,….samo s tbl ne bo nič manj kilc

Pika, CLA ni za hujšat ampak za preprečevanje nabiranja kg. CLA maščobi v krvi, ki jo zaužijemo, preprečuje vstop v maščobne celice. Vsi podobni preparati delujejo na tak princip. Tisto o topljenju maščobe je farsa.(karnitin in podobno)

saj vem kaj cla, sem tako tudi napisala,…hotla sem samo povedat, da ni nobene tablete, ki bi jo pojedel in……………saj hitozan je tudi naravna stvar, samo če bom jedla pohan sir s tatarsko, ni noben hituzan, cla,ipd. ne bo pomagal pri hujšanju oz. preprečevanju nabiranja mašč. oblog

No jaz tudi pravim da čudežnega zdravila ni,dosti sadja zelenjave, mesa in gibanja ,če se lahko gibaš,potem super in dosti balasta pa bodo kilogramčki šli počasi dol max.3 kg na mesec je normalno hujšanje z obilico pitja vode.
Voda je zelo pomembna pri vsaki redukciji da ostane telo v formi in kondiciji ,pa dosti c vitamina v prahu za energijo.
Jaz se težko gibam pa zgubljam le kakšen kilogram inpol na mesec…razdeli si hrano na dvajset obrokov amapak malo kaloričnih tako da prideš na 1200 ccal in bo super.
Počasi bo telo začelo spreminjati svojo obliko .In seveda bo to trajna sprememba ki te bo naučila živeti .Dosti uspeha in povej si večkrat na dan…da si lepa tudi takšna kot si ampak da se želiš malo spremeniti.Sprejmi sebe potem bo vse lažje.
papa

Nevaren nasvet, tole o 1.200 kcal na dan. Tako majhen vnos je primeren le za tiste ženske, ki v službi sedijo in ne smejo gibati zaradi zdravstvenih razlogov.
Za žensko, ki je fizično aktivna (štiri do petkrat na teden po 45 min do 1h) je 1200 kcal absolutno premalo – jaz ne bi šla pod 1600 kcal. Lani sem tudi jaz omejila vnos hrane na 1200 kcal, bila res aktivna, ampak namesto pridobivanja kondicije in izgubljanja kg, sem “dobila za nagrado” pretreniranost, padec odpornosti in 3 tedne popolnega počitka. Nato sem dvignila dnevni vnos na 1600 kca, zdaj pa na 1800 kcal. Kratkotrjano sem se zredila za par kg, ampak sem jih sklatila. Danes imam enako težo kot lani, dnevni vnos kalorij pa za 600 večji.

Reduktiku se izogibajte… Sem ga pred leti pila kratek cas in je bilo ogromno stranskih učinkov( ki seveda n8so navedeni v skatlici) Srečo imam , da ni posledic. Takrat je celo Jana pisala o tem da sta dve osebi umrli zaradi tega. Tako da neglede kje kupite in kaj …..PAZITE NASE IN OPAZUJTE SVOJE TELO.

SRČNO

 

New Report

Close