Najdi forum

Tablete za pomiritev

Mene pa zanima, če je Persen dovolj močna tableta, da si pomirjen pred nastopom v javnosti. Ali je mogoče dobro vzeti dva, ali so boljše kakšne druge tablete brez recepta? Imate kakšne izkušnje?

Persen je blago pomirjevalo. Lahko sami preverite njegov učinek. Ker je v prosti prodaji, pomeni da odpravlja blage težave, ki ne zahtevajo obravnave pri zdravniku.
Pri nastopanju v javnosti je ponavadi izrazita anksioznost z vzdraženostjo vegetativnega živčevja.Pomembne so misli, ki se v takšni situaciji pojavljajo. Lahko gre za težavo, ki potrebuje obravnavo pri psihiatru, lahko gre samo za tremo.Poskusite se o tem pomeniti z osebnim zdravnikom, ki vam lahko predpiše tudi primernejša zdravila.

lp

Preizkusila sem Persen, pa je res zelo blago. Prepričana sem, da gre pri meni samo za tremo, ampak malo hujšo. Brala sem že veliko člankov v zvezi s tem, pravijo, da se treme ne da odpraviti, ampak jo je treba znat izkoristiti v pozitivnem smislu, da ti pomaga, čeprav nekako tega ne morem razumeti. Ker ko stojim pred množico ljudi, si poskušam dopovedati, da je vse le v moji glavi, ampak takrat dobim nekakšno blokado, ne morem misliti na nič drugega kot samo na to, da me vsi gledajo in da bom zdaj zdaj naredila kakšno napako. Najbolj zavidam tistim, ki najbolj uživajo takrat, ko jih gleda in posluša ogromno ljudi. Ne vem, bo to z izkušnjami kaj bolje, ali je to tako, da si rojen za na oder ali pa ne? Škoda bi bilo, da bi mi trema onemogočala delati tisto, kar me zelo veseli.

Menim, da je potrebno izključiti socialno anksioznost. če je ta prisotna vam lahko pomagajo zdravila, s psihoterapevtsko pomočjo pa lahko osvojite sami strategije, ki so vam pri obvladovanju v pomoč. Prilagam nekaj koristnih linkov:

Knjiga: D Burns Kako smo lahko srečni in zadovoljni (opisuje nekatere tehnike vedenjsko kognitivne psihoterapije, ki bi vam lahko bile v pomoč)
Poiščete lahko tudi literaturo na temo sproščanja in se naučite tehniko s katero se boste laho hitro in učinkovito sprostili.

lp

Najlepša hvala za pomoč!

VSOTA OBEH ŠTEVILK JE 20

jaz sem vzela naenkrat 10 tbl. persena, pa mi ni bilo nič

A to se pravi, da ti niso nič pomagale?

verjetno je pričakovala, da jo bo zadelo…;>

New Report

Close