Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Tablete

Tablete

lep pozdrav.
Mene pa zanima ali je NAKLOFEN res možno dobiti samo na recept. Trenutno nisem doma, pa bi ga želela uporabit….
Kaj storiti v primeru da je na recept???

Ga pa nujno potrebujem.

Hvala za odgovor

Res so le na recept. V lekarni boste brez večjih težav našli kakšno alternativo, ki je v prosti prodaji (nikakor se ne morem spomniti nobenega stanja, kjer bi pomagal izključno naklofen in nič drugega!?).
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Imam bolečine v hrbtenici in to zelo močne. Jemala sem že naklofen vendar takrat ni kaj dosti pomagal. Trenutno pa sem v Mariboru in ne morem dobiti zdravil (doma sem iz Ljubljanje). Svetujte mi prosim kake druge tablete za bolčeine v ledvnem delu hrbtenice.

Poleg zdravil s paracetamolom je možno dobiti brez recepta še naproksen, ibuprofen…če govoriva o zdravilni učinkovini.
Lep pozdrav!

Lepo pozdravljeni!
Kaj pa če bi morda, ko se vrnem domov obiskala osebnega zdravnika in se z njim dogovorila o blokadi… menite da bi kaj pomagalo.
Vem da se ne bom rešila bolečin za vedno in jih tudi ortoped ne bo s samim pregledom,..vendar bi si jih rada olajšala (bolečine) vsaj do pregleda pri omenjenem.
Ali menite da bi to znalo kaj pomagati?

Hvala za odgovor

Tiste injekcije, ki jih radi dajemo ob bolečinah v križu so običajno le zdravilo, ki je tudi v tabletah, aplicirano v mišico in ni “blokada” v kakšnem medicinskem pomenu besede. Manj verjetno se mi zdi, da bi z omenjenimi injekcijami dosegli kaj trajnejši učinek.
Lep pozdrav!

New Report

Close