Ta vročina…
Tale vročina me zdeluje, težko diham, razbija mi srce, ampak to v intervalih. Sem čisto ok, pa spet čisto na tleh…ima to kaj veze s ščitnico, glede na to, da imam hormene optimalne (zadnji pregled maja letos, jemljem 150m-gramov eltroksina). Prebiram na internetu vse možno, nazadnje sem celo pomislila, da me daje anksioznost…
Pozdravljena
Tudi moji hormoni so oprimalni že kar nekaj časa, pa me še vedno zdeluje vročina. ne vedno enako. Te dni pa mi je še posebej veliko slabo in srce mi hitreje bije. Mislim da ima to vezo s ščitnico. Bi pa bila vesela, le bi še katera druga napisala svoje izkušnje.
lp
Meni sicer še urejajo TSH – s prilagajanjem odmerka Euthyrox-a. Sicer se počutim bolje kot pred zdravilom ampak kar se pa vročine tiče – če primerjam z lanskim letom ali leti prej, bistvena razlika predvsem v eni stvari – tako me poliva, da sem kot moker cucek cele dneve.
Če imam tanjša oblačila (kakšno tuniko recimo) sem itak na razstavi vsem – se vse čez vidi. Med nogami imam vedno ko vstanem mokro in mi je gorzen občutek to. Ko vstanem iz avta, imam hrbet tako moker, da mi dobesedno teče proti riti…. smešno ali žalostno, ne ve. Ko stopim iz stanovanja (klimatizirano, tenks god), mi isti moment prične teči po hrbtu……..
Grozno skratka, vsekakor pa “groznejše” kot v preteklosti. Ampak 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.