ta celulit, večna težava
SPoštovani
Že kar nekaj časa berem različne članke in spremljam raznorazne nasvete, vendar do sedaj še nisem uspela uspešno rešiti te svoje nadloge. Sama sem namreč suha, vsi bodo rekli, kako super.Imam pa ta celulit, ki se ga ne morem nikakor rešiti. Imam ga odkar pomnem. Težava je v temu, da se zaradi njega počutim nesamozavestno in tudi komplekse začnenjam dobivati. Pri masiranju kože zgleda res, kot bi stisnil olupek pomaranče, tako se nagrbanči. Stara sem 20 let. Poleti si ne dam kopalk ravno zaradi tega, ker me je sram.
Ali mi lahko pomagate. ALi obstaja rešitev v smislu dokončne odprave celulita?
hvala in lep pozdrav
Pozdravljena,
dokončna rešitev odprave celulita ne obstaja, ampak lahko si pomagate z redno telovadbo in kozmetičnimi tretmaji.
Pri nas v Termah & Wellness Palace v Portorožu svetujemo in pomagamo z: algo ali fango oblogami, elektrostimulacijo, pressoterapijo ali ročno limfno drenažo, mezoterapijo in ayurvedsko masažo proti celulitu.
Rezultati so opazni, ampak odprava celulita dodatno zahteva redno telovadbo( hitra hoja, pilates , kinezis , fitness vadba, tek,plavanje, kolesarjenje )3x/ tedensko 30 do 60 min in pravilno prehrano .
Lep pozdrav,
Forum je zaprt za komentiranje.