Najdi forum

Ta Božič bo najslabši v mojem življenju

Obstaja ženska, ki jo imam res rad. Vendar že ves čas kaže mešane signale. Zdaj v začetku decembra pa sem jo prašal za ven (ne povem kam) in je rekla, da mogoče pa bi se dalo in da naj počakam na zadnji teden pred Božičem. Odgovor sem razumel kot »ja«, ker kdo pri zdravi pameti bi me pustil čakati cel mesec, da me prizadene tik pred prazniki? Ampak ravno to se je zgodilo. Ko sem jo ponovno želel prašati, da bi se zmenila, je zbežala proč in se je povsem ogradila od mene. Tako zelo mi je hudo. Resnično sem bil prepričan, da so pred mano res čudoviti prazniki, doletela pa me je nočna mora, ki je nobenemu res ne priželim. Zdaj sem čisto potrt in čustveno uničen. Za Božič bom povsem sam. Hudo mi je, da ji po vsem tem, kar sem storil zanjo, tako malo pomenim.

Ah, saj si še mlad, vse je še pred teboj. V oceanu je še mnogo ribic. In prav  vsake se človek slej ali prej naveliča. Torej – hiti počasi. 😉

Ženska, za katero praviš, da jo imaš rad, ti ljubezni sploh ne vrača in te ni vredna. Zato jo pusti pri  miru in si dobi tako, ki te bo spoštovala in ljubila. Samo ne obupavati.

Imel boš še nešteto priložnosti. Ne joči in ne žaluj za nečim, česar ni. Spoštuj sam sebe in izogibaj se takih, ki te niso vredni.

Srečno  v prihodnosti.

Problem pri tebi je, da ne vidiš realnosti. Če je zbežala vstran od tebe pol noče nič od tebe. In zdaj si čustveno potolčen in nevem kaj si domišljaš… sploh nikol nisi bil v igri to je realnost.

New Report

Close