Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina T.Terier in frizerji za zavozlano dlako-“cufle”.

T.Terier in frizerji za zavozlano dlako-“cufle”.

Doma imamo Tibetančka. Do sedaj se še nikoli ni zgodilo, da bi bile kje kepce dlake na kupu zavozlane.Tokrat prvič, pod ušeski.Trudila sem se, pa ugotavljam, da bo bolje, da ga peljem k frizerju. Preko iskalnika sem si ogledala pasje frizerje, ki ste jih omenjale,mnenja so deljena, za ene je ne vredu, za druge ne, zdaj pa vas sprašujem:

Ste pri frizeranju zraven? Za nekatere sem izvedela prav žalostne stvari, da psa zveže nad mizo in ga potem striže, eni zafiksajo s pomirjevali ali še kaj drugega.

Prosim pomagajte mi in mi svetujte frizerja, ki bo res lepo delal z mojim psom in kjer bom lahko zraven, da bom to lahko videla.
Slišala sem za eno gospo iz Krtine-Moravče, jo kdo pozna, je ona vredu?

Sem iz okolice LJ, če ve še kdo za kakšnega dobrega frizerja, ki psa ne futra s pomirjevali ali ga zveže ali kaj drugega, mi naj prosim napiše telefon.

Najlepša hvala, ampak res si ne želim, da bi moj pes doživel kaj neprijetnega, ga raje potem strižem sama.
In še tole, vzrediteljica mojega psa je dejala, naj si kupim glavnik-škarje, ona to uporablja pri svojih, ko se kaj zafeclja.Pozna katera to in kje se to kupi. Še enkrat hvala za vse!

Kaj pa Grosuplje, Nina, ki baje že striže več TT, tudi o njej me zanima čim več, kako jih striže ona, ne bo nam težko se zapeljat do tja, če je res vredu.
Kako sploh izgleda striženje psa pri frizerju? Ga najprej skopajo,zmočijo in kaj potem, na mizo in striženje? Je to tako? In če si zraven, potem pomagaš ali le opazuješ ali kako je to, res me zanima, ker nimam pojma. Zdaj pa lahko noč, no še bolje želim lepo jutro prav vsem, moja delo se končuje in šibam samo še spatttttt *;*!

Priporočam Studio nege Iv. San Bernard v BTC, telefon 031 321 863 (Mojca Svetličič), mail: [email protected].
Znajo in so zelo prijazni.
Poglej tole: http://www.mojpes.net/modules/news/article.php?storyid=1017

New Report

Close