Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Synflorix

Synflorix

Spoštovani,
včeraj se je v medijih pojavila tale novica:

http://24ur.com/clanki-spored/zaradi-smrti-dojenckov-umaknili-dve-cepivi.html

sicer so mi otroka cepili s Synf.in konec meseca ima 2.dozo..ja seveda se sprašujem kakšno pa je to cepivo, je varno za mojega otroka..in kdaj je bilo registrirano v Evropi in ali je že bil kak smrtni primer zaradi cepiva (ali je vse to prikrito?)?
Hvala

Vsa cepiva so testirana v številnih predkliničnih in kliničnih študijah. Zakaj se je zgodilo to, kar se je zgodilo, pa bomo morali počakati na rezultate preiskav.
Žal se to zgodi, čeprav seveda to ni nobena tolažba. Vendar ne moremo prejudicirati.
Prikrivanje pa danes enostavno ni možno.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

ja, vse razumem, jaz sem vas samo vpr.za mnenje kaj naj naredim konec marca, cepim ali ne? je dovolj varno zgoraj navedeno cepivo, hvala

Do konca marca bo jasno, za kaj je šlo, torej imate za vse še dovolj časa.
Žalostni dogodek na Japonskem se ni zgodil po cepivu Synflorix.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

pozdravljeni!

Imate že kaj več informacij?
Hvala

Ni novih informacij. Morda vprašajte na forum cepljenja, moderatorki dobivata več informacij, ker je to njuno področje.

čer!
tudi jaz spremljam članek.namreč cepili smo po programu s prevenarjem,do sedaj že 3x.sedaj bi imeli naslednji teden revakcinacijo,torej zadnje cepljenje s prevenarjem.
kaj naj storim??bi bilo pametno odložiti cepljenje s pnevmokokom in cepimo samo OMR??
lp

Lahko počakate do informacij, se ne mudi.

dober dan,

29.3.ima punčka 2.dozo Synflorixa..lahko še počakam, koliko si lahko “še privoščim” v razponu?

Predpisan je najmanjši odmeek, drugega in naslednje cepimo, ko je možno. Trenutna informacija je vzdpobudna, nikjer cepivo ni bilo umaknjeno, sploh pa ne gre za Synflorix.

New Report

Close