Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Svinjarije v sloveniji in zdravstvu

Svinjarije v sloveniji in zdravstvu

Prvič:
Vsa čast vsem zaposlenim (razen kake izjeme), na urgentnem oddelku kliničnega centra. Mogoče sem malo pristranski ampak v vsem dolgem čakanju (spremstvo) nisem bil deležen niti ene grde besede, opazke ali drugega. Sami prijazni nasveti, pomoč sester itd. Bogi kader ki dela v tisti svinjariji ,ki se ji reče urgenca.
Drugo:
Slovensko zdravstvo je v totalnem razsulu zaradi lopovov in barab ki kradejo državni denar in ga nosijo na privatne račune v švico.Folk pa trpi. Urgenca nekdaj (ko je bil maršal Tito še živ) ponos cele jugoslavije, je nastala in ostaja svinjak 1 kategorije. Za to so zaslužni že omenjeni lopovi in politiki, katerim bi lastnoročno prerezal vratove. Naj počakajo še eno vojno če si upajo. Ljudje na vozičkih in pod kisikovimi maskami se drenjajo na hodnikih, tako da skoraj hodijo en po drugem.
Medtem pa razne klemenčičeve in ostala navlaka nakrade milijarde ! družbenega denarja, razni arharji si talajo milijonske nagrade iz tistega fonda, za katerega pravijo da ni denarja za nov oddelek urgence ali za nekaj novih bolniških postelj ali za kak nov rentgen. Ja pa folk, a jih boste še dolgo gledali kako vas kradejo?
In jaz naj imam otroke v tej gnili državi. Ja lahko ampak jih bom izučil za teroriste , da bi počistili to majhno in zanikrno državo.
Tretjič:
Ena usrana bomba s kisikom težine 3 kg stane pri slovenskem posredniku 229 tisoč sit !!! v ameriki pa 200 dolarjev. = 50000 sit max!!!. Seveda ker zdraven zasluži še en kup voluharjev in delomrznežev. Saj ni čudno , če je slovensko zdravstvo v pizdi ko pa preplačuje milijardne zneske za provizije barab in govnačev.

Smrt fašizmu ,američani osvobodite nas te gnile države.

Do vrh glave sem sita sistema, ki nagrajuje lopove, ki se okoriščajo na račun pridnih, delavnih ljudi, ki so v socializmu kaj pomenili, danes pa so nebodigatreba, prejemajo najnižje dohodke, vodstvo pa uživa v razkošju.
Res pa je, da so v Ministrstvu za šolstvo pozabili v šolah uvesti nov učni predmet – ritolizništvo, ki je pri nas zelo cenjeno, lahko bi bil celo glavni maturitetni izpit.
V službah je najbolj pomembno ritolizništvo, kvaliteta in kvantiteta sta večinoma na zadnjem mestu, kajti le s tem lahko uspeš, pa če si še takšne kreten, še toliko bolj, bodo vsaj lažje upravljali s teboj.
Zato revolucionar -enkbistrelov v celoti se strinjam s teboj, vso to golazen bi bilo treba iztrebiti.

Bravo – obema!

Sami smo si krivi! Ker to prenašamo! Kdo pa dela, da prašiči lahko jejo? Mi!! In smo še veseli, da lahko! Pa koga briga, če grem ob štirih zjutraj v službo in delam do petih popoldne, da lahko naredim DDV, pa obračunam prispevke iz in na plače, pa pripravim za plačilo davka od dobička. Nobenga! Važen je, da damo kej v korit. Če ne bi dal, bi me že najdl!
Sicer pa, ko smo že pri zdravstvu in krajah! Bi rada enkrat že zvedla, koliko denarja se je do sedaj že zbralo za padiatrično kliniko v vseh raznoraznih sodih na javnih mestih, na javnih dobrodelnih prireditvah, ipd… In koliko se ga je že porabilo, da je Podobnik tist en cegu zazidu na mesto, kjer naj bi stala nova Pediatrična klinika. Pa sej v bistvu: nima veza, koga briga, kako se bo preživel, zdravil in izšolal moj preprost, nepoznan, kmečki sin!

Popolnoma se strinjam z vami.

(zdravstvo, letalo, pisarne, njihove visoke plače, privilegiji, Triglav-Klemenčič ipd.)
Trošijo naš denar, naše prispevke in davke, odtegnjene od naših malih plač

Mene zanima le še to:
Koliko lahko slovenski delavec in državljan še prenese, preden se bo uprl tem kradljivcem in zapravljivcem in jih vrgel z vlade.

Ljudje, kdaj nam bo tega dovolj ?

p.s. enkbistrelu, otroke pa le imej in jih lepo vzgajaj, za lepši jutri.

Se vam pridružujem. Mene pa zanima samo še nekaj – kako naj tem baram, ki smo jih izvolili dopovemo, da delajo narobe? A ma kdo kakšen predlog?

Streljat. Enega za drugim. Seveda, morajo v vrsti čakat, da vidijo kako to gre.

Priimek našega vrlega predsednika vlade pove vse. ROP – AR !
Še dve leti pol pa ven z njim in njegovimi, na ploh!

Imate popolnoma prav (ceprav se z izborom besed ne morem popolnoma sprijazniti)!

Zal so ljudje v glavnem “ovce” in ne razumejo, kaj se zadnjih deset let dogaja. Vse kar lahko sproducirajo, so vprasanja v smislu: Ali zdravniki pri nas dovolj delajo.

Problemi so drugje in tudi tam, kjer vi lepo opisujete.

Moznost so le nove volitve in osvetlitev mozganov prebivalstva…

e, enkbistrelov kaj če bi šla prerešetat svinjak z debelimi svinjami, ki nam kradejo in si futrajo debele riti. jaz sem takoj za to, kaj pa ti ?

valda da sm za, sam če nisi ti primož, ki tukaj malo podjebava pa si piše imena potencialnih teroristov:).

dej priloži mi email ti kaj pišem pa kakšno rečeva.

enkbistrelov =bine tko by the way

bine, daj napiši ti raje svoj e-mail, jaz uporabljam računalnik samo v službi, ker ga doma še pričakujem, tako da na žalost lahko čvekam po internetu samo ob delavnikih.

enkibistrelov, lep vikend, ne še streljat, počakaj name greva skupaj.

v ponedeljek dobiš moj e-mail. potem pa sesujeva bando, …..
bye, bye

[email protected]-
pisi mi na tega ! ne se ustrasit ker je zenski nick-za zavarivanje neprijatelja:)

Hi, sporočam ti svoj e-mail [email protected] – na tvoj e-mail sem ti pisala, vendar ne vem, če deluje, sporoči !!!
lep pozdrav

in seveda postavitev zdravnikov na trg, da se bo videlo kdo je dober in bo obstal in kdo ni. tega pri nas se posebej manjka.

New Report

Close