Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Švic majica Intersport – 2500 SIT

Švic majica Intersport – 2500 SIT

V Intersportu imajo majica za cca. 2500 SIT. S kratkimi rokavi. A jih je kdo pozna? A so OK ali je le malo denarja ,malo muzike?
Znamke majic pa se ne spomnim, ampak so tako ali tako edine tako poceni. So pa v črni, beli in modri barvi.
A so OK?

Kaj to pomeni švic majčka? A zadržuje švic, ali ga prepušča skozi?

svic majica je v osnovi narejena iz sinteticnih vlaken, ki ne vpijajo vode in se izredno hitro susijo. kroj mora biti ozji, da se majica oprime telesa v nasprotnem primeru svoje funkcije ne opravlja.

Skalca katere firme majice? Ce je kaksen prastari loeffer ga kar pusti na polici. so uporabljaji cudno tehnologijo. nekakseno dvojno plast, kombinacijo bombaza in sintetike. majica je kmalu razpadla zdruzila pa je cisto vse slabe lastnosti tako bombaza kot sintetike. od pekocih “niplnov” do izredno pocasnega susenja na ravni volnenega puloverja.
v Igluju za 4 jurje dobis KARIBU K-Dry T-shirt, ki je baje odlicna zadeva. moram enkrat sprobat, samo kaj ko je moj lowe alpine se zmeraj kot nov. ga tudi v skalah ne raztrgam 😉

Se ne spomnim katera firma. Sigurno pa ni loeffer. Je pa precej tanka.

Ravno tako imam: Karibu K-Dry s kratkimi rokavi, termo. Samo, da sem dala v Hervisu jurja več. Do sedaj sem jo imela šele nekajkrat in se mi zdi tudi OK. Nisem pa še prej nikoli imela nobene tako, da ne morem reči ali je boljša od drugih ali slabša. Je pa fajn, ko se nič ne lepi po telesu.
Za tisto v Intersportu pa sprašujem za kolega. Če pa bi bila OK bi si pa tudi jaz kupila še eno.

MAjica je znamke Etirel. Je komu poznano?

Pozdravljeni! Verjetno je zdaj že prepozno za odgovor, pa vseeno: imam Etirelovo švic majico in češko Hore. Zame so češke neprimerno boljše, pa tudi naše Žolne ne zaostajajo, Etirelove pa ne bom več kupila. LP Magda

mensezdi, da ti je bolš, če greš v new Yorker, kjer dobiš res poceni majice za švicat! Al pa Adessa, Andor..se kaj stakne

Magda,
ni še prepozno. Kaj pa je anrobe z Etirelovimi majicami? A je to malo denarja, malo muzike?
Še dobro, da sem kolegu kupila neko drugo, dražjo majico. Sama pa imam Karibu-jevo in je fajn. KAribu je menda slovenski?
Žolninih pa še nisem videla. Imam pa kolesarsko majico od Žolne. Bila je precej cenejša od Scottove in je tudi boljša.

Phoebe,
a v New Yorkerju imajo tudi športne stvari? Sem mislila, da tam prodajajo samo bolj fine, moderne stvari. Tam pa res ne bi iskala švic majice. Kakšne pa so, da so res poceni?

Tudi jaz sem malo pozna, ampak imam švic majco od Beti s kratkimi rokavi, in je bila jeseni ok. 4000 sit. Dobila sem jo v njihovi trgovini v BTC-ju. Super se nosi (pozimi za spodaj) in ko jo opereš je praktično skoraj že suha.

lp,
Andreja

New Report

Close