Svetovni kongres gluhih v Madridu
Niti ne brskajte. Nič se ne odpre.
Enkrat smo mel kongres v amsterdamu in po kongresu je bil dostop do vsebi, pa zbornika, v avstraliji pa nič od nič in v kanadi isto.
In očitno je tud tle.
Mi pa ni jasno, kako da kreteni ne dajo abstracta npr 150 besed na net.
Pišejo pa kolko kil vaga predavatelj, barvo las in oči, a ma platfus, 100 besed o predavanju pa ne zmorejo nakracat na net.
Dvoje je:
zaslužkarstvo (če češ prid in plačaj)
nesposobnost.
Ocena strani, vsebine in način cvek!
Nekoč, to je bilo takrat, ko je ta forum nastal, je bil ta forum res namenjen dajanju nasvetov pri premostitvi težav, ki jih imajo naglušni in gluhi. O tem se lahko prepričaš, če pogledaš prve objave na tem forumu. Takrat je bil ta forum zlata vreden. Na njem si našel vse mogoče informacije. Sčasoma se je ta forum spremenil v prostor za obračunavanje in za to, da kdo nekomu “pamet soli”.
Nisi zašel na napačen forum, žal pa si prišel mnogo let prepozno. Če bi prišel pred mnogimi leti, ko je ta forum nastal, takrat bi na njem videl množico nasvetov. Tako pa vidiš samo obračunavanje.
To ni v celoti res!
Mi ni jasno, kako vsak svojo subjektivno resnico lahko prodaja kot edino.
Sam povem le svoje mnenje in ostali si pač mislite o njem kar sodite.
Sam si predvsem mislim, da je moja pisarija ena velika zguba časa zame.
Si pa rečem, da morda komu vsaj malo hasne.
če kaj vem ali želim povedat, npr kak odgovor, ali kaj kar je v splošno korist, tudi sedaj zapišem, ne le pred leti.
Nadalje bi pa to rekel, kar je le moje mnenje:
Slišati je treba obe strani, oz plati medalje, da si ustvariš mnenje. Sam ga namreč želim imet, mnenje namreč.
Nadalje; velik problem je neinformiranost. Nihče namreč nikjer nič ne objavi. O srečanjih, o zapisnikih sestankov, kadrovskih zadevah…
Vse se skriva.
Pricurljajo le drobtinice, kot ta o bikoborbi za gluhe v madridu.
Res pa je da nekateri ne zmorejo debate in izmenjave mnenj v nekih mejah dostojnosti in morale. Kar je pa predvsem njihov problem.
Skratka, forum je in naj bi bil več, kot navaja gornji pisec:
“Na tem forumu naj bi našel neke nasvete pri premostitvi težav, ki jih imamo naglušni in gluhi”.
Za to kar on pričakuje so drugi naslovi. In tam dobiš podatke iz prve roke.
Torej:
Modrujte po mili volji, ostali si pa lahko vsak zase mislimo o vaši modrosti svoje.
Pozdrav.
Ojla!!
Zelo zanimiv je Valter….
Ali odprem novo temo ali pa nadaljujemo!!
VALTER BRANI NAGLUŠNE IN GLUHE…
Valter,predlagam,da odpreš novo temo ali pa mi odpremo in gremo s temo : VALTER BRANI NAGLUŠNE IN GLUHE!!
Bi bila pa zanimiva ta tema in me presneto zanima na kakšen način Valter brani naglušne in gluhe…..Valter,javi se!!!
Lp
Re: Svetovni kongres gluhih v Madridu
Napisal: valter brani naglušne in gluhe
Datum: 26.07.2007 15:55
Na tem forumu naj bi našel neke nasvete pri premostitvi težav, ki jih imamo naglušni in gluhi, pa vidim, da gre za neke obračune. Ne vem, čemu služi ta forum, je to mesto, da kdo nekomu “pamet soli” ali pa sem morda zašel na napačen forum?
Tale post je napisal:valter brani naglušne in gluhe
Tudi mene zanima kdo je ta pravi Valter??
Mene pa čisto nič ne zanima nek prodajalec megle, ki svoje komplekse prodaja kot edino resnico.
Namesto da bi povedal kaj naredit da bo bolje bluzi o zlati preteklosti, predvsem z namenom, da bi v nič dajal tiste ekscentrike, ki sploh še sodelujejo na tem kao forumu. namreč tu vlada mrtvaška tišina, in na britofu dialog ni mogoč.
Zun npr ZDA celo precedniške volitve vodijo na netu in blogih, tu, posebno ker je net raj za gluhe, je pa vse mrtvo.
In še na tisto kar je, nekdo pljune, kar tko, za malo morgen.
Mah, svetovni kongres, na forumu prisotna celo udeleženka kongresa in vse kar izvem je na http://www.zveza-gns.si. Lepi uvod “Prva odprava slovenske delegacije je srečno prispela danes (13.julija) ob opoldanski uri v Madrid”, se nadaljuje z “Kaj bi bilo dobro, da bi bilo” ter zaključi z “Od gluhe skupnosti pa je odvisno, ali bo šla v korak s časom, ali ne.” In potem poudarjati pomen informiranosti in znanja za gluhe!? Kakšen sarkazem!
In na forumu pod temo z zelo nedvoumnim naslovom “Svetovni kongres gluhih v Madridu” berem razno “smeće za vreće” a’la Erevan, pa Škondrič pa Valter itd. Škoda časa, ta forum leti ven iz mojega Bookmarka in se nepreklicno poslavljam od tega blebetanja v polno luno.
Ostanite zdravi in Bog vas obvarji!