Najdi forum

Pozdravljeni!

S partnerjem bi potrebovala pomoc v obliki svetovalca. (Ne gre za fizicno ali verbalno nasilje, ne za alkohol, bolj za ucenje pravilne komunikacije o dolocenih problemih, ki so se pojavili tekom let). Ali pozna kdo koga, bi ga priporocil, in kaksne so vase izkusnje s tovrstnimi svetovalci? Raje bi se odlocila za individualno terapijo in ne za skupinsko. Sva iz Ljubljane.
Najlepsa hvala ze vnaprej!

Pozdravljena !

Andrej Trampuž, partnerski imago terapevt.
Me veseli, da sta se odločila nekaj narediti zase in za svojo zvezo.
Poiščita ga, zeeellllooooo vama bo koristil.

Pozdrav !

Nina*

Pozdravljeni!

V Šoli čustvene inteligence se učimo tudi pravilne komunikacije in bolj ustreznega ravnanja v medsebojnih odnosih. Ne gre toliko za terapevtsko delo, temveč za osebno rast in samovzgojo v smislu učenja veščin, ki pomagajo k bolj izpolnjenemu življenju.

Prav tako v okviru šole obstaja možnost individualnega svetovanja za pare ali posameznike (svetuje vam eden od učiteljev in mentorjev osebne rasti v Šoli čustvene inteligence). Če želite, se lahko za bolj konkreten dogovor oglasite na moj e-naslov.

Priporočil bi vam tudi, da skupaj s partnerjem prebereta našo knjigo Od čustvene inteligence do modrosti srca, kjer so na poljuden način obravnavane teme v zvezi s komunikacijo, odnosi, čustvi, ljubeznijo, odnosom do sebe. Več o knjigi najdete na naši spletni strani: http://www.cdk.si/sci

Želim vama veliko prave ljubezni!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close