Najdi forum

Tu si lahko tisti, ki vas to zanima, preberete moj članek o svetlobnih kroglah:
http://mojpogled.net/svetlobne-krogle/

Krogle se prikazujejo od pojava digitalnih fotoaparatov naprej,[/quote]

a pred digitalnimi fotoaparati pa ta “bitja” niso obstajala? 🙂

Zaznavanje digitalne slike s CMOS čipom, kjer vsaka od 16 ali 18.000.000 točk zaznava svojo sliko, poteka na popolnoma drugačnem principu, kot znavanje slike z analogno kamero na film, ne glede na njegovo občutljivost ( camera obcura ).

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljeni,
meni se je na videopostnetku pojavila bela, premikajoča se kroglica. Sicer posnetek narejen s telefonom, vendar telefon držim pri miru, usmerjen v eno točko, bela kroglica pa odbrzi vijugasto mimo. Kakšno pozitivno presenečenje ob pregledu posnetka in odkritju bele kroglice naslednji dan.
Zelo zanimivo.

Tudi meni se zdi zanimivo.

Bilo je zadnjo nedeljo v septembru. Z možem sva se odpeljala popoldne k vikendu, ki je oddaljen tri km od doma. Proti večeru sem sklenila, da se z našo prijazno psičko peš odpraviva proti domu, mož pa bo prišel za nama z avtom in naju na nekem določenem kraju v sosednji vasi počakal. Skoraj se je že mračilo, ko sva tekli po lepi gozdni stezici proti sosednji vasi. Bili sva že na robu gozda, ko sem opazila, da se na travniku pod gozdom pomika neka luč. Mislila sem, da se pač kdo pelje z motorjem. Kar nenadoma pa se je ta luč začela premikati v smeri proti gozdu, proti nama. Že je osvetlila veje dreves. Bila sem začudena, kako lahko nekdo vozi kar preko terasastih njiv s koruzo, po brezpotju, proti gozdu. S psičko sva se ustavili. Začudeno sem ostrmela, srh me je spreletaval, ko sem opazila, da ni nobenega motorista, nikakršnega hrupa, samo bela svetloba v obliki kroga. Gibala se je med vejami dreves, nekaj metrov nad tlemi in bila le še kakih 30 m oddaljena od naju. Psička, ki je po naravi zelo miroljubna, je začela zelo srdito lajati. Luč je nenadoma obstala na mestu. V premeru je bila velika 40 – 50 cm. Zelo me je bilo strah, koža se mi je naježila, kar se da hitro sva stekli ven iz gozda in naprej proti vasi. Ko sem se čez čas ozrla nazaj, luči nisem več videla.
Po tej poti sem šla potem še večkrat, vendar vedno podnevi, vedno pa sem podoživljala to srečanje z belo svetlobo. Kaj je bilo to?

Zelo težko bom odgooril na tole vprašanje. Tudi ljudje, ki se že desetletja ukvarjajo z NLP, si niso edini. Zelo verjetno gre za atmosferski pojav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close