Najdi forum

Pozdravljeni,

zanima ali je med vami kdo, ki bi delil svoje izkušnje s svetlobnimi kroglami?
Jaz jih videvam vsak dan. V soboto sem prvič videla nebeško modro, z rdečo obrobo.

Tu pa, priznam, nimam nobenih izkušenj.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Oj

Kakšne svetlobne kroglice imaš v mislih?
Kroglice, ki se pojavljajo na fotografiji (verjetno prah,..) ali kot nekakšen pojav na nebu (verjetno odsev reflektorja iz diskoteke,…)?

Tako enostavne stvari pač niso, ot si jih predstavljaš, “lakilu5”. N.pr. s fotografijo se ukvarjam že kar dolgo in pogosto, zlasti pri fotografiranju naši ezoteričnih eventov, opažam na fotografijah sive krogce različnih velikosti. Tudi sam sem mislil, da je to prah. Storil sem naslednje:
– zagnal sem proces čiščenja v fotoaparatu ( NIKON D 5100 ), ki očisti notranje ogledalo in prizmo;
– res temeljito sem, s profesionalnim magnetnim čopičem očistil objektiv;
– prosil kolega, da z drugim fotoaparatom naredi posnetek istočasno in s približno istega mesta.

Rezultat je bil popolnoma enak. Na njegovi fotografiji so se pojavili krogci, enaki mojim, na istih mestih, enake velikosti. To tolmačimo, v naših krogih, kot prisotnost “duhcev”, le da še nismo definirali ali so to vakuumska bitja ali tavajoče duše. Ne bom prejudiciral, vendar se zdi po nekaterih metodah, da so to angeli. Interesantno je, da se, pri istem fotoaparatu, v istem prostoru, uro kasneje, ko se v prostoru izvajajo plesne vaje ali trening borilnih veščin, teh “krogcev” ni. Torej le ob izvajanju ezoteričnih dejavnosti.

Reflektorji iz diskoteke mečejo snop svetlobe in samo ob posebnih vremenskih pojavih ( megla ali oblak nizko nad prizoriščem ) z lasersko svetlobo lahko ustvarimo podoben efekt.

Sam vem premalo o pojavih svetlečih krogel, vendar se zato ne delam norca iz dopisovalke in tudi tebe bi prosil, da preje raziščeš pojav in izveš o njem več. Potem lahko seveda postaviš svoj zaključek, ki pa še vedno ne bo absolutna resnica.

Jemljimo ta sporočila, kot izziv na naši poti raziskovanja, kot posebna sporočila in ne kot zajebancijo, ki rodi novo zajebancijo. Morda pa gre za resno in pomembno sporočilo. Ne vem še, še raziskujem. Rezultate raziskav bom sproti sporočal na forumu.

oj

Iz pisanja “svetlobne krogle” ni razbrati sploh kakšne svetlobne krogle, kroglice ima v mislih in kje sploh jih videva zato možno, da se “zajebava” kdo drug.

Jaz sem take ali pa podobne kroglice sam fotografiral (in če želite ali dovolite vam jih bom tudi poslal na mail). Največ sem jih zasledil ob rojstvu moje hčerke. Jih je bilo res ogromno. Dobil pa sem razlago, da gre verjetno za prah oz. za neko vlago v zraku, ker je bilo po dežju, čeprav sem v dvomih.
Kar pa se tiče nebesnih krogel oz. kroglic na nebu, o tem ne vem nič. Vendar pa še enkrat,… sploh ni opisano za kakšne svetlobne kroglice gre. Sem pa videl velikokrat odsev svetlobe od različnih svetlobnih teles, ki so dajale vtis kroglic na nebu (odsev reflektorja, laserja,…). In ob tem, ko sem to pisal sem samo hotel, da bolj natančno opiše kaj vidi, ker sem v vidnem polju očesa (ne direktno fokusiran pogled) večkrat kroglice preprosto v zraku videl tudi sam. Bile pa so kot neke vrste – podobni mehurčkom iz milnice vendar ne barvasti. Bolj prosojni.

Delat neko absolutno resnico ali pa se delat iz koga norca… prosim vas.

Dopisovalka “svetlobne krogle” je na nas naslovila resno sporočilo, na katerega smo skušali resno odgovoriti, ne da bi sodili o verodostojnosti sporočila. Tudi vas, lakilu5, bi prosil za spoštljiv in strpen odnos, kot ga pričakujete tudi vi.

Ne morem zavzeti nobenega stališča, niti povedati svojega mnenja glede “svetlobnih krogel”, ker se dopisovalka ni več oglasila, da bi nam razložila ta pojav ali ga vsaj natančneje opisala. Ali gre za leteče krožnike ali neka sporočila iz Vesolja ali nekaj tretjega, mora celo atmosferske pojave, pa si težko ustvarim mnenje na podlagi podatkov, s katerimi razpolagam.

Pozdravljena Lakilu5 in Igor!

V mislih imam kroge, ki se pojavljajo v stanovanju, avtu, zunaj…. ( različnih barv, in velikosti), včasih tudi v obliki limone, niso vedno krogi. Včasih vidim po 3 do 5 krogov naenkrat, in gredo za mano. Npr, če se prestavim iz enega konca za drug. (iz stanovanja, iz enega prostora v drug). Mislim, da gre za angele. Vidim jih le jaz. Partner jih npr, ne vidi.

Res prvič slišim za ta pojav, zato ne bom komentiral.

Lakilu5,
Če dovolite, Vas prosim za vaš mail, da si izmenjava izkušnje.

Pozdrav.

Samo v svoji “kontrolni konzoli” odklukajta možnost sprejema ZS ( zasebnih sporočil ) in se bosta lahko pogovarjala, ne da bi izmenjala e-mail naslove,

Oj

Če želiš lahko klikneš na moje ime, ker je mail viden ali pa se držiš Igorjevih navodil.
Zanimivo … v tem času, ko se je pojavila ta tema, smo v bolnišnici imeli pacienta, ki je sicer makrobiot, jogist. Hitro sva se ujela in začela debato nakar me opozori, da vseskozi vidi svetlobne krogle različnih barv, ki se gibljejo preprosto gor in dol. Ko sem ga vprašal, kaj je to odg. ni vedel. Sam tega pojava nisem videl.

Da ni to kakšna epidemija že?

Pozdravljeni,
res si želim da bi več pisali o tem. Sama jih nikoli nisem slikala….do sedaj. Odkar me zadnje leto zanima medijstvo, aura, angeli…. vsak večer slikam v stanovanju je tu, vedno, 2,3…. če pa slikam zunaj, jih je ogromno, svetli, jasni, večji, manjši, igrivi…. Verjamem da ni napaka na fotoaparatu, ampak so duše, čisto prave.
Z veseljem bi delila mnenja z vami.
Lep pozdrav

Vskakor zanimivo no. Naj to poskusi še več ljudi in poroča tu. Morda o tem izvemo kaj več s primerjalno metodo.

Pozdravljeni,

jaz bi z veseljem delila izkušnje glede videvanja svetlobnih krogel, saj se mi intenzivno prikazujejo na fotografijah že dobro leto. Na spletu (v angleščini) je ogromno zadetkov na ta fenomen. Jaz kot ključno besedo napišem “orbs” . Po svetu je fenomen svetlobnih krogel že kar dobro poznan, v Sloveniji pa je še bolj v povojih vse. Tudi ne omenjam nikomur, ker bi me verjetno čudno gledali. Tako da bi bilo super spoznati kakšne somišljenike. Enkrat sem naredila sliko na potovanju, ki je bila polna krogel, pa mi je prijateljica rekla, da imam zapackan objektiv. Več kot očitno je bilo, da so bile svetlobne krogle, vendar sem molčala. Na naslednjih posnetkih pa kar čudežno ni bilo več teh “pack”. Enostavno nočem nikomur nič vsiljevati.
Krogle se prikazujejo od pojava digitalnih fotoaparatov naprej, prebrala sem tudi knjigo Diane Cooper – Svetlobne krogle, kjer avtorica opisuje ta pojav ter svoje izkušnje.

Lep pozdrav!

Pozdravljeni,

jaz bi z veseljem delila izkušnje glede videvanja svetlobnih krogel, saj se mi intenzivno prikazujejo na fotografijah že dobro leto. Na spletu (v angleščini) je ogromno zadetkov na ta fenomen. Jaz kot ključno besedo napišem “orbs” . Po svetu je fenomen svetlobnih krogel že kar dobro poznan, v Sloveniji pa je še bolj v povojih vse. Tudi ne omenjam nikomur, ker bi me verjetno čudno gledali. Tako da bi bilo super spoznati kakšne somišljenike. Enkrat sem naredila sliko na potovanju, ki je bila polna krogel, pa mi je prijateljica rekla, da imam zapackan objektiv. Več kot očitno je bilo, da so bile svetlobne krogle, vendar sem molčala. Na naslednjih posnetkih pa kar čudežno ni bilo več teh “pack”. Enostavno nočem nikomur nič vsiljevati.
Krogle se prikazujejo od pojava digitalnih fotoaparatov naprej, prebrala sem tudi knjigo Diane Cooper – Svetlobne krogle, kjer avtorica opisuje ta pojav ter svoje izkušnje.

Lep pozdrav!

Kar podelite svoje izkušnje z nami, prosim!

Pozdravljeni,
seveda sem tudi jaz prebrala to knjigo od Diane, obiskala par tečajev.
Pri nas so svetlobne krogle vedno (pri nas mislim v tej smeri, če slikava midva z partnerjem ali sin so, če slika kdo na obisku ni ničesar:) ). Zvečer slikam zunaj, jih je polno. Tudi v hiši je vedno vsaj ena ali dve.
Ko kam gremo, na pustni zabavi, potovanjih,povsod je vsaj ena na sliki. angeli, duše..
Včasih me je bilo strah, danes pa se počutim zelo mirno in prijetno, ker vem da so. Jaz nisem več tiho, pokažem prijateljem, če me ima kdo za čudno-njegov problem. Vidim pa da ljudi zelo zanima, bolj kot si mislimo.
Bi želela z vami poklepetati, če ste za, ga rose26, pišite mi na [email protected].
Lep pozdrav

KARTAKO NAPREJ, JA!!

Za ‘izvirenergije’: sem vam poslala email na naveden naslov, pa me zanima, če ste ga dobili?

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close