Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza svetlinovo olje

svetlinovo olje

Kje se ga dobi in kakšne učinke ima pri MS?

pozdravček

Jaz sem po dolgem poskušanju in goltanju raznih svetlinovih olj končno našla pravega. V Jablani povprašaj – uvoznik ANSI. Učinki so pa na raznih straneh razloženi. Natančno pa ne vem razložiti. Nekaj na pol strokovno in na pol natančno pa nočem pisati. Bo mogoče kdo drug kaj napisal. Anja?

PRIMOŽ [25/01/2004] v forumu odgovarja; Svetlinovo olje vsebuje večkrat nenasičene maščobne kisline, ki nase vežejo proste radikale, se pravi škodljive snovi, ki so v telesu in se z njimi skupaj izločajo. Zato je tako koristno. Lep pozdrav, PRIMOŽ
Jaz jemljem svetlinovo olje pod imenom Dermolan, ki se ga dobi v lekarni. Veliko pozitivnega in uporabnega pa si lahko preberes v knjigi Judy Graham, Multipla skleroza, vodnik za samopomoč. Lahko jo kupiš v trgovini ali na društvu. Pri samem jemanju pa bos sama ugotovila ali ti ustreza ali ne. Trenutno sem prekinila z jemanjem dermolana, ker so prekinitve pri takih doziranjih kot dodatkih koristne.
Lep dan vsem

oj
pomembno je, če se odločiš za svetlinovo olje v obliki kapsul, da ovojnice kapsul niso iz želetine (ta je živalskega izvora)… tak je najbolje piti čisto olje na žliče.

lpl

Hvala za odgovore

pozdravček

Pozdravljeni, gledam svetlinovo olje in večinoma je v obliki kapsul. Tisto, ki pa je v tekoči obliki pa piše, da je najboljši prijatelj žensk. Dermolan sem iskal, pa nisem nič našel, mogoče kdo prilepi povezavo kje je to mogoče dobiti. Hvala in lep dan

New Report

Close