Najdi forum

Svetlinovo olje

Za vse, ki imate težave s kožo, ki je suha in hrapava – svetlinovo olje res pomaga. Dobite ga v kapsulah, v lekarni.

Koliko pa stane in ali je družljivo z dojenjem?

Hvala za odgovor in lep dan!
Biba

Je res fina zadeva :)))

V kapsulah se ga dobi tudi v DM, stane pa nekaj čez dva jurja, če se še prav spomnim – škatlica vsebuje 60 kapsul.

Na tvoje drugo vprašanje je odgovor DA. Lahko se ga jemlje tako med nosečnostjo kot med dojenjem.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ojla Špelinca!! Ne smem te nič spaševat privat, da me ne bojo spet napadle hihihi. Povej pa mi a te kapsule poješ al se z njimi mažeš po suhi koži???

Lahko poješ, lahko se mažeš.

In lahko vprašaš špelin@ privat. Mene ne moti.

Ne, ne Marija*, nič nimam proti tebi. Samo zadnjič je tema na postu zašla (kot velikokrat) pa so naju nekatere (ki so imele slab dan ; po mojem mnenju) napadle….bla bla bla!!! Hvala za pojasnilo bom šla popoldne kupit, če pravite, da pomaga! Lep dan še naprej!!

Saj razumem! Na RR velikokrat zaide, tako da sem navajena.

LP

:))))))))))))) Ti je že Marija odgovorila, ne ;))) No, jaz jih pojem, kapsule namreč :)))))

Lepo se imej – pišuka, glede na uro sem te za danes že zamudila tule… :((

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

New Report

Close