Sva porocena, imava otroke ampak enostavno vse ugasa
- Punca moja zlata, glej imam isti problem kot ti samo da sem jaz na tvoji strani in ona na njegovi imam tri otroke dva fanta in punčko (17, 14, 7). Žene ni po cele dneve in ko je doma dobi izgovor da gre k prijateljici na kavo. Ko pa je doma, pa je na mobitelu. Med vikendom se sploh ne vidiva razen ko greva spat in to je to. Kdaj beseda kdaj nič, pa sva poročena 20 let
Pri meni isto.. 3leta samo. . Cudovit oce sicer, priden deloven. Prevec pikolovski za cistoco.. Ampak ljubezni ne zna izkazovat. Na mesec najvec 4x. Pobude vedno dovolj. Vedno izgovori. Veliko se slabo pocuti. (bolezen) Utrujen. Zaspan. Redko zvecer. Vecina vedno cez dan. Ko otrok ni. Kaj bo po 40letu, 1x na mesec? Vse mu najeda. Se besedno spravlja na mene. Za brezvezne stvari, nepomembne. Imamo vse in se vec, pa mu ni dovolj.
Vcasih mislim da ima drugo, vcasih pac tak je, vcasih da me nima rad. Sploh. In da me samo muci, da bi mi bilo dovolj pa bi ga jaz zapustila. Govori da dolgo ne bomo mogli tako, da bo sel, ker se ze pri doberdan skregava. Jaz ga imam neizmerno rada. Zelim si ga. Ko ima dobre dneve je super res. Ko mu nekaj stopi na zivec pa dan, dva ne govoriva. Hodi mimo mene kot da sem zrak, me noce slisat ko kaj vprasam. Vedno grem do njega jaz. Vedno ga spodbujam. Da imamo vse, da smo zdravi, zakaj ga take malenkosti vrzejo ven. In si ne more pomagat. Pravi da jaz rabim psihiatra. Da se jaz ne znam pogovarjat. Ampak mene sploh ne poslusa. Samo svoje dalje. Ne mores mu nic razlozit, ko se nekaj odloci ima samo on prav. Ne vem kaj se lahko naredim. Nikoli se ne zderem nazaj na njega, mirnim glasom govorim kar mislim. Potem ga vrze se bolj ven. Grozno no.. Razumem te.. Jocem. . Ko se peljem v sluzbo, zvecer.. V sluzbi..se mi solze kar ulijejo ko me kdo samo vprasa kako sem. Ko pa je normalen je lahko lepo (seveda intima ostaja na dnu) tudi cel mesec, dva.. Pravi da takrat se ne sekira in mu je vseeno. Da nasa realnost je kreg. Ampak on se ne krega, tako se je predstavil. Z mano se ne mores skregat. Aha ima pa tihe dneve. Prej te pa nadere in grozi z odhodom. Ko bi vsaj znal poslusat in se malo umiril, zadihal, in mi vracal vsaj 30% ljubezni kot bi mu jo dala jaz.. Da bi bilo moje delo doma kaj vredno.. Ne ceni me za nic. Lahko sesam vsak dan. Pa enkrat ne bo vse urejeno potem gre sam, pa mu ga sname. In sem spet sama cel vikend.. Osamljena.
- Kako bi se vedla, če bi bila že ločena? Bi začela gledati nase, skrbeti zase? Bi se lepše urejala, imela rada nasmeh na ustih? Bi poskusila pozabiti nanj in skrbela, da so otroci dobre volje? Začni to že zdaj, saj razen kakega evra nimaš od njega nič. Vara ali ne, misli nase, skrbi zase, kot da imaš ti ljubimca.