Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom sušilni stroj – rabi svoj odtok?

sušilni stroj – rabi svoj odtok?

Pozdravljeni,
na področju sušilnih strojev sem čista začetnica in bo to vprašanjem morda malo telebansko 🙂
Razmišljamo o nakupu sušilnega stroja in zdaj z možem razmišljava, kam ga postaviti. Prvo ključno vprašanje je – ali potrebuje svoj odtok (tako kot pralni stroj) oz kam gre voda od posušenega perila? Kako imate to običajno speljano?
Najlepša hvala za odgovore 🙂

Ne rabi. Če pa ga imaš na razpolago, pa ga lahko priključiš, da ne rabiš prazniti posode s kondenzirano vodo.

Zelo težko boš našla sušilni stroj, ki ima cev. Takšni so bili včasih.
Sedaj imajo vsi posodico spodaj, ki jo sprazniš po drugem, tretjem sušenju. Oz. ko se napolni.

Jaz ga imam, ampak nujno pa ni. Pravzaprav so ti modernejši stroji, ki imajo samočistilno funkcijo, brez možnosti speljave v odtok. Torej imaš samo posodo, ki jo prazniš.

Saj ne govori o tistih starih kondenzacijskih strojih, ampak o tem, da lahko vzameš cev dol, ki je speljana v posodo in cev spelješ v odtok.

Saj ne govori o tistih starih kondenzacijskih strojih, ampak o tem, da lahko vzameš cev dol, ki je speljana v posodo in cev spelješ v odtok.[/quote]
No, jaz sem mislila, da sprašuje kam sploh gre voda in da ne ve, da imajo kondenzacijski posodico.

pa certificirat se moraš za uporabo sušilca
Ni to rolka, da lahko vsak blesavec z njim dela

New Report

Close