Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina sušilni stroj in kosmatinec

sušilni stroj in kosmatinec

Pozdravljeni!
Kako uskladite sušilni stroj in kosmatinca? Kdor ima dolgodlako zverinico in suši perilo v sušilcu bo že vedel v čem je problem. Na oblekah vedno ostane kakšna dlaka, ki se potem zamaši v sušilcu. Nazadnje je serviser odprl stroj in kup dlak je bilo nabranih okrog motorčka – ne vem kako so sploh prišle do tja! Na filtru pa so vedno samo mucke. Enako velja za dolge lase . Kako rešujete ta problem kjer otresanje perila na zadostuje?

Lep pozdrav!

Ha, ha, tole moram pa ženi pokazat. V glavnem: mi ga rešujemo s kombinacijo vlažne krtače in kletvic.

Zal. Po tolikih letih mi tega se ni uspelo pogruntat… zato pa imam vsa oblacila cisto bela od dlak – cesa vse se clovek ne navadi samo na cast svojih kosmatincev :)). In ce je zelo kriticno potem pac tisto majico, hlace… malo prekrtacim s kaksno krtaco (lepilni trak ne priporocam, ker se v koncni fazi le se vec dlak prime).

Jaz imam doma dva kosmatinca in če želim, da ju ne nosim s seboj (na jopicah in hlačah, seveda), po pranju vsaj za nekaj časa sušim perilo v sušilcu, ki krasno pobere dlake. Je pa res, da uporabljam sušilec šele dobri dve leti in do sedaj še nisem potrebovala serviserja. Morda je pa čas, da naredim reklamo za Candy! Torej, nabavite si pralno sušilni stroj CANDY in dlake z vašega psa bo kar požiral! Čao!

New Report

Close