Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Suprefact in M

Suprefact in M

Mi lahko prosim katera odgovori na to ali se v času jemanja Suprefact-a M pojavi ob čisto normalnem času oz. če sploh se. Suprefact jemljem že peti dan in danes bi morala dobiti M, pa je ni od nikoder in tudi znakov, ki bi kazali na to, ne. Ne vem če sem mogoče preslišala to, da M v tem ciklusu sploh ne bo.

Hvala za pojasnilo in uživajte vikend pa čeprav ob M in dežju.

LP Irena

Draga Irena,
v petek sem bila na prvem pregledu in dobila Suprefact, ki ga začnem jemati v nedeljo (22 dan). Sestra mi je povedala, da naj ne bom presenečena, če bo M zelo dolga ali pa če je sploh ne bo. Se pravi, da je čisto normalno, da je ni – reakcija na Suprefact.
LP
Nada

Nič ne skrbi Irena ,M se bo sigurno pojavila preden boš šla na UZ .Normalno je,da ti morda nekaj dni zamuja.Meni ponavadi pride 9. ali 10.,celo 11. dan po suprefactu.Tako,da sem nekaj krat šla na UZ še z rahlo krvavitvijo.Prišla pa bo….
katja

Nada,to da je sploh ne bo, je sestra najbrž mislila,da je ne bo v času,ko bi morala biti,vendar M zagotovo pride,preden greš na UZ…..
LP katja

Hvala za pojasnilo, še to bi te rada vprašala, če se počutje v obdobju zdravljenja s Suprefactom kaj spremeni oz. če ima kakšne neprijetne učinke npr. na psihično stanje, težo itd.

In še to: občudovanja vredno je tvoje spremljanje vseh težav, ki se dogajajo vsem nam in neutrudno odgovarjanje na že tolikokrat zastavljena vprašanja. Želim ti, da bi ti v naslednje zares uspelo. Mogoče se nama obema posreči, mene namreč ET doleti nekje sredi meseca novembra.

Ob vsem tem dogajanju nas nekega dne zagotovo doleti en nasmejan sonček.

Lep pozdrav

Po suprefactu nisem nikoli čutila nekih posebnih sprememb.Moram pa rečt,da proti koncu jemanja gonala pa živčki kar pokajo,saj veš,nekdo ti samo prst pokaže,pa so že solzice tu in še to nisem ziher ali je to od gonala ali pa cela situacija tako vpliva,tole čakanje pa napetost,…
Vesela sem,če lahko kateri pomagam.Kaj bi jaz dala,da je bil v mojih začetkih tale forum….!!
LP katja

Jaz sem začela s suprefactom 6. marca, M sem dobila že 12. marca.
Glede vpliva na psihično počutje: jaz ga nisem čutila, čeprav moj mož pravi drugače.
No, okolica je bolj občutila moje filanje s hormoni kot jaz!!!!! ;-)))) Pa so bili takoooo potrpežljivi in uvidevni do mene, da ne morem povedati.

Nataša

Katja, se strinjam. Mislila sem prav, malce dvoumno pa sem se izrazila. Upam, da je Irena prav razumela, sicer pa si morebitno zmoto preprečila ti. Hvala .
Z najlepšimi željami
LP
Nada

New Report

Close