Najdi forum

Supernova-Rudnik

Pozdravljene,
kot morda veste, se je prejšnji teden na Rudniku odprla nova trgovina z samimi dobrimi in znanimi blagovnimi znamkami.
Mene pa zanima, če je katera že bila tam in kakšne so dejansko cene?

Lep dan,…

ja bila … glede na kvalitetne znamke so cene zelo uredu.

če te zanimajo otroška oblačila .. Think Pink bundice … super modeli .. cca 10.000sit -15.000 sit.

trenirke pa okrog 7.000 sit.

Za cenejše znamke so tudi cene nižje.

imajo nekaj modelov čevljev Geox .. ki so res kvalitetni .. po 6.500 sit.

imajo ženske srajčke Think Pink od .. 3.500 sit dalje

cel kup gore tex M&N jakn … po manj kot 40.000 sit

Moška prehodna jakna .. ful dobra .. Think Pink .. 19.000 sit
Moški čevlji Energie … bulerji zimski .. super .. po 12.000 sit.

ma je robe ogromno in .. se splača malo pogledati … pa še zelo velik prostor je in vse je pregledno razstavljeno. Nimaš občutka utesnjenosti v trgovini 🙂

B.

Super nova je samo center z več trgovinicami in lokali. V njem so Baby center, Adessa, Šprt 2000, Big Beng, Obi, pa lokala Zlata ribica in Mc Donalds. Cene so pa take kot v vseh teh trgovinah po Ljubljani. Adessa je res poceni, samo kvaliteta je pa slaba.

Moni je zanimala konkretna trgovina … Mega factory Outlet … poleg Adesse.

tam prodajajo kvalitetne firme … Stefanel, Versace, Nara Chamice, Levis, Murphy&Nye, Calvin Cline, Think Pink …. pa še cel kup drugih.

Oblačila in obutev.

B.

Jaz sem si tam kupila dvoje kavbojke Disel in Rp. in skupaj odštela 10.370,00 sit.

Res, da se prodajajo na moškem oddelku, vendar so številke majhne in večjih kot 31 nimajo, zato moški z malo trebuha ne stlačijo tako velikost na svojo ritko.

Drugače pa se najde še veliko dobrih in ne dragih stvari za vse člane, velike in malo manj velike.

Se kar splača pogledati.

LP Janja

Ali mogoče veš oz. takrat, ko si bila ti tam ali je bila gužva?Če je tam vedno gužva, me sigurno ne bodo videli.Kakšen pa je odnos prodajalcev do obiskovalcev oz.kupcev?

bila sem dopoldan .. pa ni blo gužve (5 ljudi v vrsti na blagajni in mogoče 10 ljudi v trgovini) … odnos .. hja .. to je pa druga pesem :)))

kaj naj rečem … če boš imela srečo, ti bo mogoče kdo še znal kaj svetovati … ali sem pa jaz imela smolo .. in sem naletela na skrajno ‘zeleno’ izmeno :)))

v osnovi se splača it pogledat, ker si vsak kos oblačila lahko vzameš sam .. in greš v garderobo … z izjemo obutve.

poskusi pa boš videla.

lp, B.

Bom šla mal pofirbcat, mogoče celo kaj kupila, sam prodajalke bom 2skurcala”, če me ne bodo upoštevale.Full nerada grem v trgovine, ker so prodajalci totalni laiki.Ne vem, kje so se manir učili. Teh je čedalje več – kar alergijo dobivam.

Mene zanima ali lahko tam kupuješ tudi z plastičnim denarjem?

Seveda!

Tam jemljejo mislim, da vse vrste plastičnega denarja!
Ker sem jaz plačevala z kartico.
LP Janja

Kje pa je ta Supernova?

Na Rudniku, tam, kjer je E’Leclerc. Nikjer direktno ne piše Supernova ampak je to sklop trgovin in lokalov:Baby center, Adessa, Šprt 2000, Big Beng, Obi, lokal Zlata ribica in Mc Donalds…

New Report

Close