Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja superge s koleščki, kje?

superge s koleščki, kje?

Živjo, naša 10-letnica si je omislila, ker ima to že nekaj sošolk, superge s koleščki. Kje naj jih iščemo? veste morda za konkretno trgovino in približno ceno? Lp L

Qulandia Maribor – trgovina Toylet, cena mislim, da od 50 eur naprej

Lj., BTC hala a, trgovina Toylet, mislim, pa da je cena okoli 100€

Hvala, tamala je govorila Toyland, zato pa nisem našla.. Lp l

http://www.bolha.com/oglas2865317
a misliš take z enim koleščkom, ker pred časom sem prvič videla supergo,nekako kot čevelj, spodaj pa 4 koleščka. Gre kot raketa. Sicer mi je punca rekla, da jih ima že eno leto in zadevo res obvlada.

http://www.euro26.si/sl/popusti/517/prodajalna_toylet.html

Baje da so zelo nevarne.

Nič baje. So zelo nevarne, ker otroci ne nosijo čelade. Si je kar nekaj otrok že razbilo glavo.

Če imajo otroci čelado in ščitnike potem je manj nevarno! Enako velja za kolo in rolerje! Drugače pa ja trgovina Toylet v btc-ju hala A jih imajo.

lp

Joj a pri vas je tudi invazija 🙂
Pri nas v 3 razredu imajo skoraj vse deklice in smo skupaj stopili in jih naročili čez e-bay!!!
Toplo ti priporočam, ker s poštnino je prišlo 51€, v SLO pa so 100€ tako, da se res splača!

Zanimivo, da ljudje tripajo na izjave tipa: “Pa saj to imajo/nosijo že vsi v razredu….”

http://nordstar.blog.siol.net/2006/11/28/smrtno-nevarni-cevlji/

Kozlarija kaj češ tako je!
Pri nas je bila verižna reakcija in????
Smo jih pač kupili, kaj drugega pa ne bomo in to je tako.

Tudi moj “tamali” je pred časom prišel z izjavo, da bi on imel te superge, jih imajo tudi drugi. Pa je star 10 let in obvlada rolerje v nulo. Pa sem mu pojasnila, da ko gre rolat, si natakne čelado, ščitnike, in pač rola. Superge se pa nosijo enkrat s koleščki, ki so skriti, drugič pa se z njimi pelje,.. Ravno prejšni teden si je njegov vrstnik grdo zlomil roko, ko je pozabil, da ima koleščke zunaj in je na igrišču skočil, ko je hotel zabiti koš.
Vem, mi smo se včasih vozili s kolesi brez čelad, kotalkali smo se brez ščitnikov, po možnosti v kratkih hlačah (imam spomine iz teh časov na kolenih); bili smo (vsaj jaz) veliko bolj potolčeni, kot pa so zdaj, pa se zaradi tega nihče ni kaj dosti “sekiral”,.. Vendar rolerji so zdaj precej hitrejši, kot so včasih bile kotalke.
No, pri nas teh superg nimamo.
Proti takim izjavam “vsi drugi pa imajo” sem imuna.
Lep dan,

Nardite kakor hocete, ampak so NORO nevarne!!! Jaz jih nikoli ne bom dovolila svojemu otroku, ce jih bo zelel imeti!

superge prodajajo v BTCju v hali a (trgovina toylet). mislim pa da so zelo drage, okoli 100 eurov.
so pa tudi zelo nevarne

totalna bedastoča.
za ta denar rajši otorke kam na izlet peljite

Poznamo tri fante, ki jih imajo – stari od 8-15 let – in se vozijo prav super. Edina napaka na njih je – njihova cena. (BTC LJ; HALA A – ena trgovina pri Stiefelkonigu).

Sem pa zadnjič videla še eno drugo “pogruntavščino” – kolesa s paskom – podobno kot kotalke, samo da sta dve kolesi in nanj lahko stopiš z vsemi supergami…. Super za “rastoče” noge…

ne morm verjet…še vedno se ni nič spremenilo……avtorica sprašuje kje se kupijo in ne koliko so nevarni…berite pozorno….delite mnenje takrat ko ste vprašani zanj…still luzers:P

New Report

Close