superge s koleščki, kje?
http://www.bolha.com/oglas2865317
a misliš take z enim koleščkom, ker pred časom sem prvič videla supergo,nekako kot čevelj, spodaj pa 4 koleščka. Gre kot raketa. Sicer mi je punca rekla, da jih ima že eno leto in zadevo res obvlada.
Tudi moj “tamali” je pred časom prišel z izjavo, da bi on imel te superge, jih imajo tudi drugi. Pa je star 10 let in obvlada rolerje v nulo. Pa sem mu pojasnila, da ko gre rolat, si natakne čelado, ščitnike, in pač rola. Superge se pa nosijo enkrat s koleščki, ki so skriti, drugič pa se z njimi pelje,.. Ravno prejšni teden si je njegov vrstnik grdo zlomil roko, ko je pozabil, da ima koleščke zunaj in je na igrišču skočil, ko je hotel zabiti koš.
Vem, mi smo se včasih vozili s kolesi brez čelad, kotalkali smo se brez ščitnikov, po možnosti v kratkih hlačah (imam spomine iz teh časov na kolenih); bili smo (vsaj jaz) veliko bolj potolčeni, kot pa so zdaj, pa se zaradi tega nihče ni kaj dosti “sekiral”,.. Vendar rolerji so zdaj precej hitrejši, kot so včasih bile kotalke.
No, pri nas teh superg nimamo.
Proti takim izjavam “vsi drugi pa imajo” sem imuna.
Lep dan,
Poznamo tri fante, ki jih imajo – stari od 8-15 let – in se vozijo prav super. Edina napaka na njih je – njihova cena. (BTC LJ; HALA A – ena trgovina pri Stiefelkonigu).
Sem pa zadnjič videla še eno drugo “pogruntavščino” – kolesa s paskom – podobno kot kotalke, samo da sta dve kolesi in nanj lahko stopiš z vsemi supergami…. Super za “rastoče” noge…