Super zobozdravnica dr. Obersnel Topalovič (MB)
Zdravo!
Za vse, ki vas je strah zobozdravnika in ste iz Maribora imam dobro novico. Zobozdravnica dr. Darinka Obersnel Topalovič je res super. Mlada, simpatična, ima zvrhano mero razumevanja za naš strah, je zelo prijazna in zelo dobro dela. Skratka navdušila me je in sem res vesela, da zobozdravniki niso samo mrki, strogi in neprijazni ljudje ampak so lahko prav simpatični.
Hvala pa tudi tisti obiskovalki Foruma, ki mi je zanjo povedala, ko sem v tej rubriki sprasevala po dobri zobozdravnici v Mariboru!
Lep pozdrav
Maša
Joj, Maša, hvala za informacijo, ravno to sem potrebovala:-) – sama se tudi tako bojim zobozdravnikov (sem v otroštvu imela enega dobesedno sadista, ki je celo tepel otroke in kričal na nas!!), da že dve leti odlašam z odhodom… Bom pa poskusila pri tej! A lahko lepo prosim poveš, kje je točno ali pa tel. št.? Saj še sprejema nove, ne? A je privat?
Hvala in lp,Maja
Njen naslov je:
dr. Darinka Obersnel Topalovič, ordinacijo ima na Taboru (Žolgarjeva ulica 7) v pritličju novejšega stanovanjskega objekta. To je tista ulica, ki seka Betnavsko v njenem začetku in Gorkega ul., oz. je vzporedna Jezdarski ulici. Njen telefon je
(02) 32 05 676
Dela tudi na koncesijo ali pa samoplačniško, kakor hočeš. Mislim, da še sprejema nove pacijente. Oktobra jih je še.
Lep pozdrav!
Maša