Super tip
Ja, najbrž bo držalo, da je velika večina folka (tako moških kot žensk) pač površinskih. In po zakonu velikih števil večinoma naletimo ravno nanje. Kar pa še malo ne pomeni, da so taki vsi, samo težko je najti tiste ki niso.
samo ne razumem, zakaj ljudje ne delajo na sebi, zakaj se ne poglabljajo vase. Enmu tipčku sem v pogovoru omenila Dostojevskega, pa me je čisto resno vprašal, če je to ruski baletnik. Ma beda, bah….
Pilot prvega sojuza ki je obkrozil zemljo?
folk “nima časa” se poglabljat :))
lp ajs
damn right!! To je dandanašnja urbana bolezen!
To SPLOH ni res! Tak si ali pa nisi. In tisti ki je tak je tak ze od mladih nog, takrat pa se ni sluzbe in podobnega sranja. In ce mas to v krvi se s takimi zadevami ukvarjas vedno ker je to nacin zivljenja.
Res je! To,da ni časa, je čisto sranje. Kot bi rekel: “Oprostite, jaz sem sicer butast ampak samo zato, ker nimam časa. ”
Če bi šlo za tipe, katerih inteligenčni količnik ni višji od številke njihovih čevljev, bi še razumela. Ampak načeloma so to tipi, ki imajo latentne inteligenčne zmožnosti , a jih pustijo spati misleč, da babe itak padajo na videz. In samo za to jim gre – da bi babe padale. Ker pa na take tipe padajo pač samo take ženske kot so oni sami (in mogoče še z malo nižjimi sposobnostmi), je jasno, da niso in ne morejo biti zadovoljni z njimi – posledično pa ne s samim sabo – ne da se namreč kvalitetno živeti v mizernosti lastne praznine.
Sama se sicer s temi stvarmi ne obremenjujem posebej – naslov sem odprla bolj zaradi firbca. Vem namreč, da hvala bogu obstajajo tudi drugačni ljudje.
No, še ena taka, k počas prhaja do spoznanja, da ni vse v tem, da je tip visok, temen, lep in največji macho v Globalu … 🙂
Verjetno si bla neštetokrat razočarana in si se na ta način opekla… stara okoli 20 let – WILD GUESS (kr tko, k opažam, da je vedno več takih punc, k pridejo do tega super bistrega zaključka kot ti) 😀
Sicer pa kot sem že enkrat reku… ženske ste une, k tipom “date” – in pravzaprav je vaš problem, da je večina (oz. vse več) tipov “glupih jebačov” – ker taki največ in najhitrej dobijo – ker na take padate… 🙂
Pozitivna povratna zanka bi temu rekli v patofiziologiji… 🙂
In sem prepričan, da če bi začele punce dajat več na izobraženost, razgledanost (da si takrat mega zaželjen, drgač pa adijo) – sem prepričan, da bi tut ti “puhloglavci” presedeli kako urco več za knjigo namest pred ogledalom.
Ti si itak že priznala, da te privlačijo barabe, čemu se čudiš?
Spomnim se, da si razlagala kakšnega prasca si imela, ko so te celo s policijo reševali..Pol oni kelnar, ki je zgledal vredu, je tudi izpadel prasec in kurbir…In zgleda, da je ta zadnji isti, če jamraš.
Sori, bejba, zgleda da te pač privlači tak tip moškega: vase zagledan prasec in baraba.
Vsaka prej ali slej dobi izkušnjo temnega visokega jebača na belem konju, za katerega se izkaže, da je blefer, lažnjivec, postavljač in prasec. Včasih še kaj hujšega.
Tam nekje do 23 leta večina punc pride k pameti. Ene pa nikoli.
Uh, ti pa pridno beležiš moje spodrsljaje… 🙂
No, sej jaz to vem, da mene tak tip moških privlači, iz katerih ponavadi ni nič dobrega, samo … kaj pa hočem, ne morem se prislit k temu, da bi mi bil nekdo všeč.
Pa sej ne jamram, se niti ne čudim, jaz se bolj smejim temu kot kaj druga. Kaj pa te čem druga, ku*c. 🙂
Analize pa niti ne rabim, mam za to dovolj prijatlc + prijatlov, ampak hvala vseeno. 😉
to pa sploh ni res :)) pejt mal gledat televizijo danes in potem izpred 30 let. Vse neki skače levo desno, se bliska, zoom, široki kader, muska nabija, filmi isto, tudi v življenju gre vse hitreje… in kaj je rezultat tega? Folk ma sposobnost koncentracije in vzdrževanja zanimanja enak plešasti glisti v frizerskem salonu. Ej sori moram it…čau… :)))
lp ajs
Če seksaš z mano, ti dam za pir.
:))
Sn glih gledal Cruel Intentions 3 pa bi skoraj verjel da ti bo uspelo
pravijo bo že prišel princ na belem konju!!Mislim da v današnjih časih tud konj ne pride da o super tipih in dobrih jebačih negovorimo………
Forum je zaprt za komentiranje.